Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Salonica Restaurant του Makedonia Palace καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Το Salonica Restaurant, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου, βραβεύτηκε από το θεσμό των “Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018”, ως το καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε την […]

Το Salonica Restaurant, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου chef Σωτήρη Ευαγγέλου, βραβεύτηκε από το θεσμό των “Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018”, ως το καλύτερο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, απέσπασε την κορυφαία διάκριση ως το καλύτερο εστιατόριο της πόλης της Θεσσαλονίκης, από τα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας”, του περιοδικού “Αθηνόραμα”. Πρόκειται για τον καθιερωμένο θεσμό κριτικής γεύσης, από σημαντικούς ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, καθώς καλούνται να επιβραβεύσουν τα εστιατόρια που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα και τις ελληνικές πρώτες ύλες σε κάθε τους ευφάνταστη γευστική πρόταση. Η Θεσσαλονίκη με το Salonica Restaurant, ξεχώρισε και κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών, χάρη στην ποιότητα πρώτων υλών, στην μαγειρική τεχνική- επιδεξιότητα σεφ, στην αρμονία και ισορροπία γεύσεων, στα πρωτότυπα υλικά και στις ευφάνταστες δόκιμές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024