Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsVirtual Art retreat στο Minos Beach art hotel

Virtual Art retreat στο Minos Beach art hotel

To Minos Beach art hotel και το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη, σε συνεργασία με το Travelgems δημιούργησαν ένα 3μερο δωρεάν virtual Art retreat με βασικό θέμα “Είναι η Τέχνη […]

To Minos Beach art hotel και το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη, σε συνεργασία με το Travelgems δημιούργησαν ένα 3μερο δωρεάν virtual Art retreat με βασικό θέμα “Είναι η Τέχνη θεραπευτική;” Δώδεκα διάσημοι ειδικοί από την Αθήνα, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι θα μοιραστούν το πάθος τους και την γνώση τους για την τέχνη. Τα virtual sessions θα είναι διαθέσιμα από τα social media κανάλια του Minos Beach art hotel από τις 7 Μαΐου έως τις 9 Μαΐου, 2020 (Instagram, Facebook). Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ημερών, καλλιτέχνες του Ιδρύματος Μαμιδάκη, έργα των οποίων βρίσκονται στη συλλογή του Minos Beach art hotel, θα μας μιλήσουν για τα έργα και τις πηγές έμπνευσής τους. Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Deux Hommes θα εξηγήσουν πως η τέχνη επιδρά στις δημιουργίες τους, ενώ οι ιδιοκτήτες του Studio 3.8 από το Βερολίνο θα μιλήσουν για τη επίδραση της τέχνης στον άνθρωπο. Ο Filep Motwary θα μιλήσει για τις εικόνες και την εμπειρία του από το χώρο της μόδας και πως αλληλεπιδρά με την τέχνη. Τέλος, την τρίτη μέρα, ένα ειδικό σεμινάριο φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί από την γνωστή φωτογράφο του Hollywood, Stephanie Diani. Αυτό το virtual art retreat αποτελεί μέρος των virtual retreat series που διοργανώνει το Τravelgems σαν αντίδοτο στην κρίση και όπως φαίνεται επιδρούν θετικά στους ανθρώπους που τα παρακολουθούν στενά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024