Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΒράβευση αριστούχων μαθητών-φοιτητών από τη διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ

Βράβευση αριστούχων μαθητών-φοιτητών από τη διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ

Όπως κάθε χρόνο ο ΟΛΠ ΑΕ έτσι και φέτος, η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές, παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων σε μια γιορτινή εκδήλωση στο Μέγαρο. […]

Όπως κάθε χρόνο ο ΟΛΠ ΑΕ έτσι και φέτος, η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές, παιδιά εργαζομένων και συνταξιούχων σε μια γιορτινή εκδήλωση στο Μέγαρο. Απευθύνοντας ευχές στα παιδιά και τα στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης, μεταξύ άλλων τόνισε: “Συγχαίρουμε τα παιδιά για τους κόπους τους, τιμώντας όσα πρώτευσαν και αρίστευσαν και τους γονείς για τη φροντίδα τους, ιδιαίτερα όσους εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες. Για τον ΟΛΠ ΑΕ και τους εργαζομένους του, οι πρωτιές και οι επιτυχίες των παιδιών αυτών είναι κάτι ξεχωριστό. Ο ΟΛΠ ΑΕ θα είναι πάντα αρωγός στο έργο και των εργαζομένων και των παιδιών τους”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023