Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΞενοδοχειακό εξοπλισμό και δύο ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη από τα Ολυμπιακά Ακίνητα παρέδωσε σε φορείς του

Ξενοδοχειακό εξοπλισμό και δύο ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη από τα Ολυμπιακά Ακίνητα παρέδωσε σε φορείς του

Ξενοδοχειακό εξοπλισμό και δύο ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη από τα Ολυμπιακά Ακίνητα παρέδωσε σε φορείς του νομού Χανίων ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας, ο οποίος συναντήθηκε με το […]

Ξενοδοχειακό εξοπλισμό και δύο ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη από τα Ολυμπιακά Ακίνητα παρέδωσε σε φορείς του νομού Χανίων ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας, ο οποίος συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Χανίων και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο. “Με κοινές προσπάθειες, οι κοινές ανησυχίες θα ξεπεραστούν”, τόνισε ο κ. Τσόκας. Από την πλευρά τους, οι ξενοδόχοι έθεσαν στο Γ.Γ το ζήτημα της συνέχισης του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού, την όσο το δυνατό καλύτερη αξιοποίηση του Γραφείου Τουριστικών Πληροφοριών στα Χανιά τη φωταγώγηση και πεζοδρόμηση τουριστικών δρόμων καθώς και τα προβλήματα του αεροδρομίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023