Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΆρθραCarnival Cruises: Οι απείθαρχοι επιβάτες θα πληρώνουν πρόστιμο 500 δολαρίων…
Άρθρα

Carnival Cruises: Οι απείθαρχοι επιβάτες θα πληρώνουν πρόστιμο 500 δολαρίων…

Πριν λίγο καιρό, η Carnival επίσης απαγόρευσε την κυκλοφορία μετά τη 1 π.μ. για τους επιβάτες κάτω των 18 ετών που δεν συνοδεύονται από ενήλικα.

Η Carnival Cruise Lines ενημερώνει τους πελάτες της πριν από τo spring break ότι οι απείθαρχοι επιβάτες θα μπορούσαν να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 500 δολαρίων και να αποβιβαστούν πρόωρα.

Κάθε επιβάτης του οποίου οι ενέργειες «απειλούν» την “άνεση, την απόλαυση, την ασφάλεια ή την ευημερία των άλλων επισκεπτών ή του πληρώματος”, θα κρατούνται στο πλοίο και θα απομακρύνονται το συντομότερο δυνατό. Εκτός από την καταβολή των 500 δολαρίων, οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώσουν και τα λοιπά έξοδα (π.χ. κράτησης και πρόωρης αποβίβασης).

Πριν λίγο καιρό, η Carnival επίσης απαγόρευσε την κυκλοφορία μετά τη 1 π.μ. για τους επιβάτες κάτω των 18 ετών που δεν συνοδεύονται από ενήλικα ή δεν συμμετέχουν σε δραστηριότητα του πλοίου για παιδιά.

Το πρόστιμο αυτό είναι απόρροια πληθώρας ”ακατάλληλων” συμπεριφορών των επισκεπτών στην τουριστική βιομηχανία – καβγάδες σε κρουαζιερόπλοια, μεθυσμένοι επιβάτες που δημιουργούν προβλήματα στο αεροπλάνο κ.ά.

«Δεν περιμένουμε να εφαρμόσουμε στην πράξη αυτά τα πρόστιμα, αλλά σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που οι επισκέπτες ξεπερνούν τα όρια και διαταράσσουν τις διακοπές των άλλων, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Carnival.

Kαθηγητής Μάρκετινγκ - Marketing Tips | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

O Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας, καθηγητής και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει MBA (Master of Business Administration) από το Cleveland State University. Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko-Barilla, καθώς και από το 2000 έως σήμερα, ως καθηγητής μάρκετινγκ και ποιοτικής εξυπηρέτησης, στην τουριστική σχολή Le Monde. Είναι συνεργάτης της HotelTraining.gr.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024