Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςFocus σε ένα ΘέμαBewise: Πως οι επιχειρήσεις θα κάνουν το ψηφιακό άλμα

Bewise: Πως οι επιχειρήσεις θα κάνουν το ψηφιακό άλμα

Ο CEO της εταιρείας, κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης απαντά, μεταξύ άλλων, και στο ερώτημα γιατί είναι απαραίτητες οι επενδύσεις σε cybersecurity.

Στο παρελθόν η πρόσβαση στην τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές ήταν προνόμιο μόνο των μεγάλων εταιρειών και θεωρούνταν ακριβό “σπορ”. Σήμερα κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να πετύχει την ψηφιακή της μετάβαση, γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, αρκεί να έχει τους κατάλληλους συνεργάτες. Μην ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε χρονική υστέρηση σε θέματα ψηφιοποίησης μπορεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της και να την πετάξει εκτός αγοράς.

Ο CEO της εταιρείας πληροφορικής Bewise, κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, μιλώντας στο ThinkBig για την αυξημένη ζήτηση boutique υπηρεσιών πληροφορικής, ανέλυσε το πως τα νέα τεχνολογικά εργαλεία συμβάλουν σε αύξηση πωλήσεων, ενώ απάντησε και γιατί είναι απαραίτητες οι επενδύσεις σε cybersecurity και δίνει μια “γεύση” από το ψηφιακό μέλλον στο παγκόσμιο επιχειρείν.

Η Bewise προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο λύσεων αιχμής στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συστημάτων τους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε έξι βασικούς τομείς: Λύσεις Συνεργασίας (collaboration), Επιχειρηματικό Λογισμικό (business software), Κυβερνοασφάλεια (cybersecurity), Cloud & ΙΤ Υποδομές, Managed Services και Compliance Services.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024