Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζGreek Tourism Expo 2015

Greek Tourism Expo 2015

Η Greek Tourism Expo 2015, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν 100 και πλέον διεθνείς Hosted Buyers οι οποίοι πραγματοποίησαν συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού που συμμετείχαν στην έκθεση.

Άλλη μια δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου καταγράφηκε αυτή τη φορά στην έκθεση Greek Tourism Expo 2015. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
 
Η Greek Tourism Expo αποτελεί αμιγώς τουριστική έκθεση και είναι η μοναδική που λαμβάνει μέρος στην Αθήνα. Στην έκθεση συμμετείχαν 100 και πλέον διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers από 25 χώρες, τους οποίους είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν οι επαγγελματίες τουρισμού που συμμετείχαν στην έκθεση. Στους εκθέτες συγκαταλέγονταν σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις τουρισμού, περιφέρειες, δήμοι και οργανισμοί, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες on line tourism, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, οργάνωσης marketing, κ.λ.π.

 


 
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν από την υπουργό τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρα.

 


 
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να ενημερωθούν για τις ειδικές προσφορές των επαγγελματιών και να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις μέσα από ένα διαμορφωμένο χώρο με την ονομασία “Το Κελάρι της Πελοποννήσου”, όπου διάσημοι σεφ δημιούργησαν παραδοσιακές συνταγές του προορισμού φτιαγμένες αμιγώς από τοπικά προϊόντα.

 


 
Στιγμιότυπο από το χώρο όπου 100 διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers από 25 χώρες ήταν προσκεκλημένοι στην έκθεση και έκαναν 3.800 πολύ επιτυχημένα Β2Β ραντεβού με στόχο νέες συμφωνίες για την ακόμη μεγαλύτερη προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

 


 
Το «We do local», της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ, ενημερώνει τους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με το νέο αυτό πρότυπο, τις διαδικασίες και τα οφέλη πιστοποίησης των επιχειρήσεων τους με αυτό.
 
 

 
Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Σκιάθου κος Παναγιώτης Διολέτας υποδέχεται την υπουργό Τουρισμού κα Ελενα Κουντουρά στο περίπτερο της Σκιάθου.

                                      


 
Γενική άποψη της έκθεσης με τους επισκέπτες να ενημερώνονται για το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.

 


 
Οι συμμετέχοντες στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να κάνουν networking με στόχο την αύξηση των επαφών τους. 

 


 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο του ταξιδιωτικού οργανισμού Aktina Travel Group

 

 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο του ταξιδιωτικού οργανισμού Amphitrion Holidays

 

 
Στο περίπτερο της Viva παρουσιάστηκαν οι ηλεκτρονικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για τα ταξίδια.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024