Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζHORECA 2014: Στιγμιότυπα από το Future Hotel on the Web

HORECA 2014: Στιγμιότυπα από το Future Hotel on the Web

Στη διάρκεια της 9ης HORECA φέτος πραγματοποιήθηκε το Future Hotel on the web όπου έδωσαν την παρουσία τους σημαντικές εταιρίες από το χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού. Οι ομιλίες και τα πάνελ ανέλυσαν θέματα που αφορούν τον σύγχρονο ξενοδόχο ενώ δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για τα δρώμενα σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο χώρο.

Στιγμιότυπο από την 3η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που έγινε στα πλαίσια της έκθεσης HO.RE.CA 
 

Η ομιλία του καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη του Πανεπιστημίου του Bournemouth αναφορικά με τις εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού. Ο καθηγητής Δημήτρης Μπούχαλης είναι εξειδικευμένος στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ στο χώρο της Τεχνολογίας και του Τουρισμού. Είναι διευθυντής του eTourism Lab και αναπληρωτής διευθυντής του International Centre for Tourism and Hospitality Research, του Πανεπιστημίου του  Bournemouth. Επίσης, είναι Πρόεδρος του International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism (IFITT).
 

Ο κ. Δημήτρης Σερίφης, πρόεδρος του IFITT Ελλάδας, και CEO της Nelios.com ανέλυσε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν τα ξενοδοχεία με τα social media και τα οφέλη τους από αυτή τη διαδικασία. 
 

 

Η κ. Κατερίνα Μάργαρη ιδιοκτήτρια του Ομίλου Diana Hotels με 4 ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο και πολύχρονη παρουσία στο internet και στα social media έδωσε παραδείγματα από τη στρατηγική που ακολουθεί ο όμιλος.
 

Ο κ. Γιώργος Γραφάκος στο περίπτερο της Aqua Vista στην έκθεση HORECA
 

Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Hotel Brain στην HORECA
 

H Sysco στην έκθεση HORECA πρότεινε στους ξενοδόχους ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού.
 

Το ενδιαφέρον των ξενοδόχων τράβηξε το περίπτερο της  Webhotelier στην έκθεση HORECA που φιλοξενούσε και την Fully Booked του κ. Μάριου Κουνέλη η οποία προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στους ξενοδόχους σχετικά με τη διαχείριση κρατήσεων.
 

Στιγμιότυπο από τα περίπτερο της m.com
 

H Expedia έδωσε το ‘παρών’ στη HORECA ενημερώνοντας τους ξενοδόχους για το εκτενές portfolio της εταιρίας στο διαδίκτυο.
 

Ο πρόεδρος της Hotel Brain κ. Πάνος Παλαιολόγος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ετήσια Συνάντηση της Hotel Brain ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και ξεδίπλωσε την λαμπρή πορεία της.
 

Το περίπτερο της Booking.com όπου συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τους περαστικούς ξενοδόχους.
 

Το περίπτερο της Smartin στην έκθεση HORECA
 

H Singular Logic παρουσίασε τις λύσεις της για τον ξενοδοχειακό κλάδο κατά τη διάρκεια της HORECA.
 

Παρούσα και η εταιρία Steficon με προτάσεις και λύσεις για τον σύγχρονο ξενοδόχο.
 

Η εταιρία Marinet όπως ισχυρίζεται δεν προσφέρει μόνο λύσεις στους ξενοδόχους αλλά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια τους να γεμίσουν ξενοδοχεία.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024