Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΦωτορεπορτάζΠοσειδώνια 2016

Ποσειδώνια 2016

Τα Ποσειδώνια 2016 αποχαιρέτισαν περισσότερους από 22.000 επαγγελματίες της ναυτιλίας που συμμετείχαν στον κορυφαίο θεσμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας παγκοσμίως με σκοπό να δικτυωθούν και να κλείσουν επιχειρηματικές συμφωνίες με περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 90 χώρες, οι οποίοι κάλυψαν 40.000 τ.μ εκθεσιακού χώρου στο Metropolitan Expo.

Η διοργάνωση “Ποσειδώνια 2016” πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η αύξηση της τάξης του 14% σε αριθμούς επισκεπτών σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών πριν από δύο χρόνια, είναι ενδεικτική της δυναμικής των Ποσειδωνίων.
 
Στιγμιότυπο από την έκθεση
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Aegean Airlines
 
 
Οι συντάκτες του TravelDailyNews με στελέχη της China Southern Airlines και της Goldair στο κοινό τους περίπτερο
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Αir France – KLM. Από αριστερά: Μαίρη Σιμοπούλου, Business Development Manager, Γιώργος Ζέρμας, Sales Manager, Μίλκα Παπαϊωάννου, Key Account Manager και Μάγδα Αναστιόγλου, Marine Exclusive Agent.
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Qatar Airways και της Marine Tours. Από αριστερά: Τάσος Σαπουντζής, Sales Executive της Qatar Airways, Βάσια Αβδελά, Commercial Director της Marine Tours και Γεώργιος Οικονομου, πρόεδρος της Marine Tours.
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Lufthansa και του Aktina Travel Group. Από αριστερά: Κωστας Αγγελακόπουλος, Client Service Executive του Aktina Travel Group και Τερέζα Μπούζα, Account Manager της Lufthansa.
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Turkish Airlines. Από αριστερά: Maria Haciyuvan, Marketing Representative της Turkish Airlines, Taha Akcakaya, Sales Manager της Turkish Airlines …και μια όμορφη sous-chef!
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο του GS Travel
 
 
Στιγμιότυπο από το περίπτερο της Singapore Airlines και του Aspida Travel

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024