Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜελέτες και ΈρευνεςΟι δυνατότητες άθλησης και ευεξίας στα ξενοδοχεία

Οι δυνατότητες άθλησης και ευεξίας στα ξενοδοχεία

Όλα τα είδη των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων δικαιούνται να αναπτύξουν αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ευεξίας και υπηρεσίες που θα τα χαρακτηρίζουν.

Οι αθλητικές υπηρεσίες (σπορ, γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας) είναι πολύ σημαντικές μεταξύ των ανέσεων που μπορεί να απολαύσει ένας πελάτης στο ξενοδοχείο του. Πολυτελή ξενοδοχεία ανταγωνίζονται το ένα το άλλο προσφέροντας τα πιο καινοτόμα και ποιοτικα προγράμματα ευεξίας. Αλλά αυτό δεν αποτελεί ένα προνόμιο μόνο για τα πολυτελή ξενοδοχεία. Όλα τα είδη των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων δικαιούνται να αναπτύξουν αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ευεξίας και υπηρεσίες που θα τα χαρακτηρίζουν.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον ερευνητή και σύμβουλο Ανάπτυξης Αθλητικού Τουρισμού κ. Γιώργο Γκουτζιούπα να συγγράψει το παρόν πόνημα, προκειμένου να καταστεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες, τους ξενοδόχους, τους γενικούς διευθυντές… “Το ελπιδοφόρο είναι ότι πλέον δίνουν περισσότερη προσοχή στην ανάπτυξη χώρων ευεξίας και γυμναστηρίων για τους πελάτες -αλλά και για το προσωπικό τους”, λέει ο συγγραφέας.

Sports, Fitness & Wellness Comforts in Hotels

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024