Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜια Φωτογραφία μιλάειGeoffrey R. Pyatt: Η ελληνική τουριστική βιομηχανία, ανερχόμενο τμήμα της επενδυτικής ιστορίας ΗΠΑ – Ελλάδας

Geoffrey R. Pyatt: Η ελληνική τουριστική βιομηχανία, ανερχόμενο τμήμα της επενδυτικής ιστορίας ΗΠΑ – Ελλάδας

Ο πρέσβης των ΗΠΑ ενημέρωσε τον υπουργό για το ενδιαφέρον αμερικανικών επιχειρήσεων να επενδύσουν στον ελληνικό τουρισμό.

Συνάντηση στο Υπουργείο Tουρισμού με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey R. Pyatt, είχε ο υπουργός τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. Ο υπουργός αναφέρθηκε στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη μείωση των επιπτώσεων στον ελληνικό τουρισμό από την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο πρέσβης των ΗΠΑ ενημέρωσε τον υπουργό για το ενδιαφέρον αμερικανικών επιχειρήσεων να επενδύσουν στον ελληνικό τουρισμό.

Στο twitter του ο Αμερικανός πρέσβης ανέφερε: “Καλή συζήτηση με τον κ. Χάρη Θεοχάρη σχετικά με την πρόκληση του COVID-19 και τα συνετά μέτρα που λαμβάνει η Ελλάδα για να προστατεύσει τη σημαντική τουριστική της βιομηχανία – ένα ανερχόμενο τμήμα της επενδυτικής ιστορίας ΗΠΑ – Ελλάδας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024