Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΜια Φωτογραφία μιλάειΜεγαλύτερη ευκολία απο/επιβίβασης για επιβάτες με κινητικά προβλήματα στο Αεροδρόμιο του Μονάχου

Μεγαλύτερη ευκολία απο/επιβίβασης για επιβάτες με κινητικά προβλήματα στο Αεροδρόμιο του Μονάχου

Η πλατφόρμα Medical High Loader θα μεταφέρει επιβάτες με κινητικές δυσκολίες, που έρχονται ή φεύγουν, από το αεροσκάφος, γρήγορα και άνετα.

Για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία και άνεση σε επιβάτες με κινητικές δυσκολίες, το Αεροδρόμιο του Μονάχου τοποθέτησε σε λειτουργία μια νέας τεχνολογίας πλατφόρμα επιβίβασης, το Medical High Loader. Η πλατφόρμα θα μεταφέρει επιβάτες με κινητικές δυσκολίες, που έρχονται ή φεύγουν, από το αεροσκάφος, γρήγορα και άνετα. Ο νέος υπερσύγχρονος μηχανισμός διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα: Για παράδειγμα, η καμπίνα μεταφοράς, χωρητικότητας έως 15 επιβατών μπορεί να υψωθεί ή να χαμηλώσει εν κινήσει, κάτι το οποίο επιταχύνει σημαντικά τη μεταφορά των επιβατών. Μπορεί επίσης να χαμηλώνει κινούμενη στο πλάι, επιτρέποντας στους επιβάτες να απο/επιβιβάζονται στο επίπεδο εδάφους. Η υποστήριξη για άτομα με κινησιακές δυσκολίες στο Αεροδρόμιο του Μονάχου γίνεται από την εταιρεία Aicher Ambulanz, η οποία και πρόσθεσε τις νέες πλατφόρμες – ανελκυστήρες (βάρους 21 τόνων η κάθε μία) στο στόλο των οχημάτων της. Η πρώτη από τις τέσσερις νέες πλατφόρμες λειτουργεί ήδη. Το σχετικό προσωπικό εκπαιδεύεται αυτή τη στιγμή για να εξοικιωθεί με τη λειτουργία της. Οι πλατφόρμες θα λειτουργήσουν μελλοντικά και στα δύο τερματικά του αεροδρομίου και είναι συμβατές με όλους τους τύπους αεροσκαφών. Στατιστικά, η υπηρεσία Mobility Service του αεροδρομίου του Μονάχου βοηθά κατά μέσο 630 επιβάτες καθημερινά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024