Τελευταία νέα

Grundfos

Η Grundfos είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αντλιών στον κόσμο κατέχοντας ποσοστό μεγαλύτερο του 50% της παγκόσμιας αγοράς.


Πρωτοπόρος στην τεχνολογία αντλιών
 
Η Grundfos είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής αντλιών, με αξεπέραστους βαθμούς ενεργειακής απόδοσης και πρωτοποριακές δυνατότητες επικοινωνίας. Η προώθηση των προϊόντων Grundfos σε όλο τον κόσμο γίνεται μέσω των 80 θυγατρικών εταιρειών, εμπορικών και παραγωγικών, σε 55 χώρες, με παραγωγή που το 2013 ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια αντλίες και τα 3,2 δις ευρώ.
 

 

No 1 Κυκλοφορητής στον κόσμο
Η Grundfos είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κυκλοφορητών στον κόσμο κατέχοντας ποσοστό μεγαλύτερο του 50% της παγκόσμιας αγοράς.
 
Στο επίκεντρο ο πελάτης
Οι περίπου 19.000 εργαζόμενοι της Grundfos αντιμετωπίζουν τους πελάτες ως συνεργάτες σε μια μακροχρόνια  σχέση, έχοντας καταφέρει το όνομα Grundfos να σημαίνει καλές εμπορικές σχέσεις, υπεύθυνη αντιμετώπιση και υποστήριξη, πριν αλλά και μετά την πώληση.
 
Η GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1993 με στόχο και φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει στην αγορά αντλιών και κυκλοφορητών στην Ελλάδα και την Κύπρο. 
 
Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 3000 τ.μ. στην Παιανία.
 
Η γκάμα των προϊόντων Grundfos περιλαμβάνει αντλίες και κυκλοφορητές για τις κάτωθι εφαρμογές:
 

 
1. ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΨΥΞΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
α) Αντλίες / Κυκλοφορητές κάθε τύπου και μεγέθους με ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κινητήρες μόνιμου μαγνήτη, που υπερκαλύπτουν τις ενεργειακές απαιτήσεις της ΕΕ (EuP / ErP)
 
2. ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ
α) Υποβρύχιες και επιφανειακές αντλίες
β) Πιεστικά συγκροτήματα
 
3. ΑΝΤΛΗΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ
α) Υποβρύχιες αντλίες αποστράγγισης και λυμάτων, ανοξείδωτες και χυτοσιδηρές, για μικρές και μεγάλες εφαρμογές.
β) Ειδική σειρά αντλιών λυμάτων με την πατενταρισμένη πτερωτή S-tube, που προσφέρει αξεπέραστη απόδοση και αξιοπιστία.
γ) Προκατασκευασμένους σταθμούς ανύψωσης για κτιριακές και δημοτικές εφαρμογές
δ) Αναδευτήρες για αντλιοστάσια ακαθάρτων-βιολογικών καθαρισμών
 
4. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
α) Αντλίες και πιεστικά συγκροτήματα για βιομηχανικές εφαρμογές συμβατικά ή ηλεκτρονικά, ενδεχομένως και custom made.
 

 
5. ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ
α) Αντλίες και βοηθητικά εξαρτήματα για απαιτητικές δοσομετρικές εφαρμογές
 
6. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ
α) Πυροσβεστικά συγκροτήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας ή κατά ΕΝ 12845 ή NFPA (UL & FM approved).
 
Είναι χαρακτηριστικό  ότι μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της χώρας έχουν εμπιστευτεί την ποιότητα και το κύρος που φέρει το όνομα Grundfos, εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις τους με αντλίες και πιεστικά συγκροτήματα Grundfos:
 
OAKA-Τελετή ’Έναρξης καθώς και σε άλλα 25 Ολυμπιακά Έργα, Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Hilton, Ύδρευση Δήμου Ναυπάκτου, ΔΕΥΑ Πάτρας, ΤΙΤΑΝ Α.Ε., Αφαλάτωση Μυκόνου, Κτίρια Εθνικής Ασφαλιστικής (Λεωφ. Συγγρού, Οδός Αθηνάς), Εθνικός Κήπος, Αλυσίδα Καταστημάτων Carrefour, Μονάδες Παραγωγής ΒΙΟΛΕΞ – BIC, Μουσικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Ανακαίνιση Ζάππειου Μεγάρου, Μονάδες Παραγωγής ΦΑΓΕ κ.α.

 
 

GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ
20ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου
Τ.Κ: 190 02, Παιανία 
Τηλ.: 210 6683400
Fax: 210 6646273
Website: www.grundfos.gr

 

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024