Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσιάσεις εξοπλισμούΜουσική χωρίς δικαιώματα

Μουσική χωρίς δικαιώματα

Η εταιρία d.s.v. με εμπειρία άνω των 10 ετών στον κλάδο των μουσικών υπηρεσιών, σας παρέχει πλέον την καινοτόμο υπηρεσία ROYALTY FREE MUSIC

funky ladyΟ Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ), ο οποίος υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, με πρόσφατη εγκύκλιο του, αναφέρει ότι οι επιχειρηματίες όταν είναι να λάβουν από την εκάστοτε δημοτική αρχή τη λεγόμενη «άδεια μουσικής», μπορούν να κάνουν μία υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι η μουσική που χρησιμοποιούν δεν ανήκει σε καλλιτέχνες που έχουν εκχωρήσει τα δικαιώματά τους σε κάποιον από τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης, όπως είναι η ΑΕΠΙ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ και λοιποί οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης. 

Η εταιρία d.s.v. με εμπειρία άνω των 10 ετών στον κλάδο των μουσικών υπηρεσιών, σας παρέχει πλέον την καινοτόμο υπηρεσία ROYALTY FREE MUSIC με μουσικά θέματα για την χρήση των οποίων δεν έχετε την υποχρέωση καταβολής πνευματικών & συγγενικών δικαιωμάτων στην ΑΕΠΙ ή / και σε οποιονδήποτε άλλο φορέα διαχείρισης δικαιωμάτων.

Η μουσική ROYALTY FREE της d.s.v. αποτελείται από 1.000 και πλέον μουσικά θέματα χωρισμένα σε κατηγορίες αναλόγως το tempo τους.Τα μουσικά αυτά θέματα ανανεώνονται σε μηνιαία βάση.

Royalty free musicΗ εταιρία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες μουσικές υπηρεσίες με εξιδεικευμένους σύμβουλους και τεχνικούς συνέχεια δίπλα σας, και βέβαια σας προσκομίζουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα νομιμότητας που συνοδεύουν την υπηρεσία ROYALTY FREE MUSIC ως προς την άδεια έκδοσης μουσικών οργάνων από τον εκάστοτε Ο.Τ.Α.

Επισκεφθείτε μας στην έκθεση HO.RE.CA. Hall 1, Kiosk C 12 για να σας παρουσιάσουμε εκτός από την μουσική χωρίς δικαιώματα και τα εξής:

  • Streaming Wizard – Μετάδοση μουσικής μέσω internet
  • Σύστημα μετάδοσης Video Clips
  • Αναβαθμισμένο πρόγραμμα μετάδοσης μουσικής με νέεες κατηγορίες
  • Νέα προιόντα επαγγελματικού ηχητικού εξοπλισμού

d.s.v. digital sound & vision
Τηλ. 210-8992953 fax.210-8992954
www.dsv.gr
e-mail: info@dsv.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024