Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσιάσεις εξοπλισμούNaturesse: Bιοδιασπώμενα και οικολογικά …είδη εστίασης!!!

Naturesse: Bιοδιασπώμενα και οικολογικά …είδη εστίασης!!!

Αποδεχτείτε την πρόκληση και κάντε μια απλή και πρακτική συνεισφορά στην διατήρηση των φυσικών πηγών ενέργειας.

Ο κοινός παρανομαστής όλων των προϊόντων της naturesse είναι η φυσική τους προέλευση. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βιώσιμες, πρώτες ύλες, περιλαμβανομένων υποπροϊόντων ακατέργαστης ζάχαρης, φυτικών αμύλων, κυτταρίνης, ουσιών που περιέχονται σε φυτικά έλαια, πεσμένα φύλλα φοινικιάς, ξύλο και πολύ-γαλακτικά οξέα.

Πιάτα και ποτήρια
Η σειρά των προϊόντων έχει ευρεία γκάμα και όμορφη εμφάνιση και η ποικιλία των διαφορετικών φυσικών πρώτων υλών προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε περίσταση. Η σειρά των προϊόντων naturesse περιλαμβάνει πιάτα, μπολ, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα. Χρησιμοποιείται η ίδια τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων σακούλας συσκευασίας, σακούλας απορριμμάτων, και ειδών συσκευασίας τροφίμων.

Τα είδη συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς

  • κατασκευάζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες
  • είναι βιοδιασπώμενα
  • η διαδικασία παραγωγής τους καθώς και τα απορρίμματα τους είναι ουδέτερου διοξειδίου του άνθρακα CO2

Πιάτα και δίσκοιΟι συσκευασίες naturesse από ανανεώσιμα βιοδιασπώμενα υλικά προσφέρουν μια διαρκή συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στην προστασία της υγείας μας, συγκριτικά με τις πλαστικές συσκευασίες. Δεκάδες ερευνητικές μελέτες έχουν δείξει ότι ουσίες από τα τοιχώματα των πλαστικών σκευών μπορούν να μετακινηθούν στα τρόφιμα τα οποία περικλείουν. Όπως είναι πλέον αποδεκτό, οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή διάφορων πλαστικών, πολλές φορές διαχέονται στα τρόφιμα και κατά συνέπεια στο αίμα μας, επιφέροντας σημαντικές παρενέργειες στην υγεία μας. Δεν έχει να κάνει με θεωρητικές ιδέες αλλά με πρακτικά και άμεσης δράσης μέτρα.

Τα προϊόντα naturesse έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες.
Τα προϊόντα naturesse διαθέτουν μια ευρεία γκάμα συσκευασιών και προϊόντων μιας χρήσεως κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Απευθύνονται : Πλαστικά ποτήρια

  • στον επαγγελματία χώρων εστίασης συνεισφέροντας στην ενίσχυση του σύγχρονου οικολογικού προφίλ της επιχείρησης του
  • στον επαγγελματία παραγωγό προσφέροντας λύσεις συσκευασίας σε πληθώρα προϊόντων
  • στον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας οικολογικές λύσεις σε είδη οικιακής χρήσης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γ. Σωτηροπούλου
Κατούνη 3, 
Θεσσαλονίκη 546 25
Τ : +3023105005998

Email: yolsot@gmail.com

Website: http://naturesse-hellas.com/

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024