Τελευταία νέα

Travelmaster eHotels

Η Β&A παρουσιάζει το νέο της προϊόν, την μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων ξενοδοχείων www.travelmaster.gr/ehotels.

Η Β&A δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1989 έως σήμερα, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού στους συνεργάτες της-ταξιδιωτικά πρακτορεία- που ειδικεύονται στο χώρο του ταξιδιού αναψυχής, της διοργάνωσης συνεδρίων και στην ναυτιλία.
 

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας και έχοντας πάντα σαν γνώμονα την διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες της, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο της προϊόν, την μηχανή αναζήτησης και κρατήσεων ξενοδοχείων www.travelmaster.gr/ehotels.
 
Συγκεντρώνοντας μια πολύ μεγάλη γκάμα καταλυμάτων και προμηθευτών η Β&A δημιουργεί ένα market place ξενοδοχειακών υπηρεσιών που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς (Β2Β), παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε online κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, δίνοντας τους παράλληλα και την δυνατότητα να αποκτήσουν δική τους παρουσία στο διαδίκτυο (Β2Β2C).
 
H υφιστάμενη συνεργασία της εταιρείας με τους μεγαλύτερους wholesalers του εξωτερικού, η εικοσιεξαετής εμπειρία της στον κλάδο της πληροφορικής και του τουρισμού, καθώς και το άριστα καταρτισμένο τεχνικό της τμήμα, την καθιστά ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και διαρκώς εξελίξιμο εργαλείο, για τις ανάγκες της εταιρεία σας. Με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της τεχνολογίας και η αξιοποίηση σε μέγιστο βαθμό των νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με την δική της γνώση και κατάρτιση, δίνει την δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε εσάς και τους πελάτες σας.
 
Στόχος για το 2015 είναι η συνεργασία με Έλληνες προμηθευτές ξενοδοχειακών υπηρεσιών αλλά και ο εμπλουτισμός του περιεχομένου της πλατφόρμας, εντάσσοντας προμηθευτές με εξειδίκευση σε τοπικές αγορές. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και μια πλήρη παρουσίαση των προϊόντων της, παρακαλείστε να απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας στα παρακάτω τηλέφωνα.

 

Διεύθυνση Πωλήσεων eHotels 
B&A eTravel SA 
Λεωφ.Βουλιαγμένης 26, 117 43 Αθήνα
Τηλ.:+30 210 9240780
Fax: +30 210 9243702
e-mail1: hotelsales@banda.gr 

 

TRAVELMASTER eHotels


 

Η B&A έχει δημιουργήσει ένα σύστημα κρατήσεων, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, παρέχοντας τους:
• Εύκολη πρόσβαση σε online κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο
• Λύσεις Β2Β και Β2C
• Γρήγορη, φιλική και αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης για τον χρήστη
• Μηδενική συνδρομή
 
Αποτελέσματα αναζήτησης


 

• Πραγματική διαθεσιμότητα και άμεση επιβεβαίωση σε περισσότερες από 180 χώρες
• Δυνατότητα επιλογής από οικονομικά καταλύματα έως και ξενοδοχεία πέντε αστέρων, 
συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων σε περιοχές αεροδρομίων, αλυσίδες ξενοδοχείων, 
boutique ξενοδοχεία, διαμερίσματα και βίλες
• Η χρήση τεχνολογίας XML που δίνει στην B&A τη δυνατότητα να διατηρεί χαμηλό λειτουργικό κόστος, αλλά και η υφιστάμενη συνεργασία της με τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, εγγυάται ότι θα βρείτε τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές
 
Πλοήγηση


 

• Αποκτήστε πρόσβαση σε μια ενημερωμένη, χρήσιμη βάση δεδομένων που παρέχει πληροφορίες τόσο για τις εγκαταστάσεις και παροχές των ξενοδοχείων όσο και την ακριβή τους τοποθεσία πάνω στον χάρτη.
• Απλή και εύκολη πλοήγηση σε μόλις 4 βήματα
• Μια σειρά από εργαλεία και φίλτρα, σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιούν τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης
• Αποκτήστε πρόσβαση στην on-line βάση δεδομένων των ξενοδοχείων μας 24 ώρες/7 ημέρες την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας μόνο τη σύνδεσή σας στο Internet

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024