Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηBlue Myth Studios ένα κόσμημα στο Καστράκι της Νάξου

Blue Myth Studios ένα κόσμημα στο Καστράκι της Νάξου

Μοντέρνα, σύγχρονα, ολοκαίνουργια studios για αξέχαστες διακοπές

Το Blue Myth studios ξεκινά να λειτουργεί μετά την ολοκλήρωση του τον Αύγουστο του 2012 σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον δημιουργήθηκε για να καλύψει απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Προσκαλεί τα τουριστικά γραφεία να το γνωρίσουν με μια μικρή περιήγηση στο site του : www.bluemythstudios.com

Blue Myth Studios

Το Καστράκι είναι η μεγαλύτερη παραλία της Νάξου. Μία πλούσια δαντελένια αμμουδιά με εναλλαγές από μικρές βραχώδεις περιοχές συνθέτουν το όμορφο τοπίο.
Η παραλία προσφέρεται για ηρεμία, χαλάρωση, ψάρεμα, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και βάδισμα από άκρη σε άκρη.

View from the apartmentsΣε απόσταση 20 μέτρων από τη θάλασσα, το BlueMyth βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της περιοχής Καστράκι, στο νοτιοδυτικό σημείο της Νάξου. Γύρω του απλώνεται το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, που η θέα του από τα studios γεμίζει με ομορφιά τη ματιά, το μυαλό και την ψυχή του επισκέπτη.

Νέος άνθρωπος με φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες η Νατάσα, η ιδιοκτήτρια, έθεσε προτεραιότητά της, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τουρισμού επιθυμεί και αναζητά συνεργασία με τουριστικά γραφεία για να εξυπηρετήσει Έλληνες και ξένους πελάτες.

Τα δωμάτιαΤο “BlueMyth Studios” διαθέτει 4 στούντιος 2 ατόμων και 2 στούντιος 4 ατόμων. Καινούργια, μοντέρνα, ήρεμα, με προσεγμένη αισθητική και πολλές παροχές η Νατάσα προσπάθησε και πέτυχε να εξασφαλίσει μια ευχάριστη διαμονή γεμάτη εικόνες και όμορφες εμπειρίες στους πελάτες που το προτίμησαν ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του.

External ViewsΜεγάλο πλεονέκτημα η άρτια και προσεγμένη λειτουργία ενός κάφε – μπαρ στον καταπράσινο κήπο που διαθέτει, όπου η φιλοξενία και η περιποίηση ξεπερνά την ελληνική φιλοσοφία και διαθέτει καφέ ποτό παγωτό παραδοσιακές γεύσεις αλλά και finger food αφήνοντας στον επισκέπτη την εμπειρία της καλοπέρασης. Τοπικά προϊόντα που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό προσφέρονται απλόχερα στην κάθε παραγγελία δημιουργώντας την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον δικό σου χώρο και απολαμβάνεις αυτά που σου αρέσουν χωρίς καν να μπεις στον κόπο να τα ετοιμάσεις……..Προσιτή πολυτέλεια την οποία χαίρεσαι να απολαμβάνεις!!!!!

Καστράκι Νάξου, Τ.Κ.: 84300
Tel.:  +30 22850 75599
Managing Director:  Katerina Kapiniari Mobile:  +30 694 3091 891
Sales & Marketing:  Marianna Mattheou Mobile:  +30 693 6704 229

E-mail: myth@bluemythstudios.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024