Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηECOLAB – Υγιεινή και Καθαριότητα 100%

ECOLAB – Υγιεινή και Καθαριότητα 100%

ECOLAB – Υγιεινή και Καθαριότητα 100%

Η ECOLAB είναι μία πολυεθνική εταιρεία που παρέχει λύσεις υγιεινής και καθαρισμού στον τομέα της βιομηχανίας, των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των νοσοκομείων και της υγείας- γενικότερα. Διαθέτει ένα μεγάλο δυναμικό πωλητών, που ξεπερνάει τις 10.000 παγκοσμίως -σε συνδυασμό με τους διανομείς και τους αντιπροσώπους της εταιρείας- σε περισσότερες από 165 χώρες και πόλεις του κόσμου, από το ¶μστερνταμ μέχρι το ¶νκορατζ και από το Σίδνεϋ μέχρι το Σάο Πάολο. Η εταιρεία θεωρείται παγκοσμίως ως η καινοτόμος της αγοράς και διαθέτει σειρά από πατέντες που το αποδεικνύουν.

Η διεθνής επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρείας σε συνδυασμό με ένα άψογο σε τοπικό επίπεδο service προσφέρουν σταθερές, κορυφαίες λύσεις υγιεινής, ποικίλες και φυσικά πάντα διαφορετικές, ανάλογες με τις ανάγκες των πελατών που τις χρησιμοποιούν.

Στις πιστοποιημένες με ISO εγκαταστάσεις έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής της Ecolab, οι επιστήμονες και οι ερευνητές της, αναζητούν συνεχώς αποτελεσματικούς τρόπους βελτιώνοντας τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πελάτη. Η εταιρεία εκτιμά πως το καλό service είναι ένα ουσιαστικό κίνητρο που κατευθύνει ό,τι παράγεται και ό,τι προσφέρεται. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινάει η συνεργασία με τον πελάτη, παρέχονται συμβουλές, συγκεκριμένες εφαρμογές, εργασίες συντήρησης και φυσικά καταγράφονται οι ενδεικνυόμενες λύσεις υγιεινής.

Όσο για τα συστήματα διοίκησης που εφαρμόζονται, συμβαδίζουν με τα υψηλότερα standards παγκοσμίως και διασφαλίζουν την επιθυμητή υψηλή ποιότητα στην προσφορά. Επειδή δε, η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα ζήτημα προτεραιότητας, τα προϊόντα και οι διαδικασίες της Ecolab, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και εγγυώνται την ασφάλεια του προσωπικού. Αυτό αντανακλάται στις λύσεις που επιλέγονται και στον σχεδιασμό τους και στην εφαρμογή τους και στην υποστήριξή τους.

Βιομηχανία Τροφίμων Ποτών

Το τμήμα Food & Beverage Division είναι ηγετικός προμηθευτής σημαντικών περιβαντολογικών απολυμαντικών προϊόντων και συστημάτων υγιεινής για την γαλακτοβιομηχανία , την γραμμή παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και τις κτηνοτροφικές μονάδες. Έχοντας υψηλά standards για την υγιεινή και το σέρβις , η Ecolab έχει κερδίσει ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς, αποτελούμενο από μεγάλο όγκο εταιρικών και περιφερειακών πελατών παγκοσμίως.

Πλυντήρια

Το τμήμα Textile Care προσφέρει προϊόντα, συστήματα και υπηρεσίες οι οποίες ικανοποιούν τις σύνθετες ανάγκες των βιομηχανικών πλυντηρίων και των μεγάλων OPL (Ξενοδοχεία – Νοσοκομεία). Γνωρίζοντας πως οι πελάτες διαφέρουν σε μέγεθος, τεχνολογία και απαιτήσεις, η Ecolab διαμόρφωσε το τμήμα Textile ώστε να προσφέρει χημικά και συστήματα δοσομέτρησης για τα βιομηχανικά πλυντήρια συμπληρώνοντας έτσι το τμήμα Institutional , το οποίο εξυπηρετεί τα μικρότερα σε χωρητικότητα πλυντήρια.

Επιφάνειες

Τα τμήματα Professional Products & Health Care ειδικεύονται στον καθαρισμό ιδιωτικών και δημοσίων κτιρίων (νοσοκομεία, σχολεία , σούπερ μάρκετ κ.α.), καθαρίζοντας αλλά και απολυμαίνοντας επιφάνειες από τα πιο δύσκολα πατώματα κυλικείων έως τα χέρια του χειρουργού σε ένα χειρουργείο.
Τα προϊόντα συμπεριλαμβάνουν απολυμαντικά , καθαριστικά γενικής χρήσης, φροντίδα ταπήτων, γυαλιστικά επίπλων , καθαριστικά προϊόντα φροντίδας δαπέδων , σαπούνια χεριών αρωματικά καθώς μια πλήρη γκάμα από εξοπλισμό και μηχανήματα καθαρισμού όπως καρότσια, μηχανές πλύσεως /στεγνώματος δαπέδων, περιστροφικές μηχανές, πανάκια καθαρισμού κλπ. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους πελάτες, υψηλή ποιότητα και άριστα αποτελέσματα καθώς επίσης μείωση κόστους χρήσης.

Κουζίνα

Το τμήμα Institutional είναι ένα από τα μεγαλύτερα και βασικότερα τμήματα της εταιρείας. Απευθύνεται στις ανάγκες καθαρισμού και απολύμανσης της αγοράς ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης με καινοτόμα προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.
Για τον καθαρισμό πιάτων, ποτηριών και σκευών. Τα προϊόντα και τα συστήματα συμπεριλαμβάνουν :Υπερσυμπυκνωμένα απορρυπαντικά, πρόσθετα ξεβγάλματος τα οποία μειώνουν τον χρόνο στεγνώματος και ελαχιστοποιούν τα στίγματα., καθαριστικά για τα σκεύη τα οποία απομακρύνουν τα λίπη, προγράμματα πλυντηρίων πιάτων /ποτηριών και μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας

Επικοινωνία

ECOLAB
Φλέμιγκ 15, 151 23
Μαρούσι

Τηλ: 210 6873-700

Fax: 210 6813-527

url: http://www.ecolab.com/Directory/Country.asp?c=GR

e-mail: gr-info@ecolab.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024