Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΕργοληπτική – ΚατασκευαστικήΚ. Τσάλτας & Συνεργάτες

Εργοληπτική – ΚατασκευαστικήΚ. Τσάλτας & Συνεργάτες

Εργοληπτική – Κατασκευαστική
Κ. Τσάλτας & Συνεργάτες

“Δέν ειναι απλά μια τέχνη,ειναι μεράκι που γίνεται πάθος”

Η Κ. Τσάλτας & Συνεργάτες είναι εργοληπτική και κατασκευαστική εταιρία, που δραστηριοποιείται στη μελέτη, στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ανακαινίσεων και αναπαλαιώσεων κτιρίων και επαγγελματικών χώρων τα τελευταία 25 χρόνια.

Η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις οικοδομικές εργασίες από την τοιχοποιία έως την πλήρη αποπεράτωση σε κτίρια, κατοικίες, καταστήματα, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.

Η Κ. Τσάλτας & Συνεργάτες προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, σχεδίασης και επίβλεψης, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνικές, διασφαλίζοντας την ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση ενός άρτια τεχνικού έργου, σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η αποτελεσματική συνεργασία και επικοινωνία με τον πελάτη, προσφέροντας τεχνικές και οικονομικές λύσεις σε κάθε στάδιο των τεχνικών εργασιών, στοχεύοντας στη μείωση του κόστους και την εγγυημένη λειτουργικότητα.

Τα έμπειρα συνεργεία και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρίας, εγγυώνται την ποιότητα των εργασιών και την ολοκλήρωση του έργου στους προσυμφωνημένους χρόνους παράδοσης, γεγονός που καταδεικνύει την αξιοπιστία και υπευθυνότητα της Κ.Τσάλτας & Συνεργάτες .

Η εταιρία έχοντας σημαντική δραστηριότητα και εμπειρία σε ανακαινίσεις αναπαλαιώσεις και αποπερατώσεις επαγγελματικών χώρων και κτιρίων, αναλαμβάνει με συνέπεια ένα ευρύ φάσμα οικοδομικών εργασιών και συγκεκριμένα :

Ανακαινίσεις
Τοποθετήσεις Μαρμάρων – Πλακιδίων – Πατωμάτων
Μονώσεις Ταρατσών
Κόψιμο Μπετόν
Γκρεμίσματα – Χτισίματα – Σοβατίσματα
Υδραυλικές – Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
Σιδηροκατασκευές – Αλουμίνια

Η Κ. Τσάλτας & Συνεργάτες διαθέτει μεγάλη και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην ανακαίνιση και αναπαλαίωση κτιρίων, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων. Εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία της Κ. Τσάλτας & Συνεργάτες αναλαμβάνουν καλλιτεχνικές και σύνθετες εργασίες όπως :

Διακοσμήσεις – Απομιμήσεις
Πατίνες – Απομιμήσεις Ξύλου και Μαρμάρου
Τεχνοτροπίες – Stucco Veneziano
Ελαιοχρωματισμοί
Κατασκευή Χωρισμάτων και Ψευδοροφών με γυψοσανίδες – Γύψινα
Κατασκευή διακοσμητικών στοιχείων. Χτίσιμο Πέτρας – Διακοσμητικά Τούβλα – Τζάκια.

Σημαντική δραστηριότητα της εταιρίας είναι η παροχή συγκεκριμένων προτάσεων και λύσεων για την διαρρύθμιση και φωτισμό επαγγελματικών χώρων, γραφείων και κατοικιών με στόχο την λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κ. Τσάλτας & Συνεργάτες
Διεύθυνση : Δερβενακίων 27 – Ν. Χαλκηδόνα Αθήνα
Τ.Κ. : 143 43
Τηλ : 210-2533363
Κιν : 693 – 2625623

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024