Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΓιορτάστε τον έρωτα στο Hilton Αθηνών!

Γιορτάστε τον έρωτα στο Hilton Αθηνών!

Ρομαντικό δείπνο για δύο, κοκτέιλ και χορός μέχρι το πρωί, χαλαρωτικό μασάζ ή αγκαλιές στο πουπουλένιο πάπλωμα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα;

Ρομαντικό δείπνο για δύο, κοκτέιλ και χορός μέχρι το πρωί, χαλαρωτικό μασάζ ή αγκαλιές στο πουπουλένιο πάπλωμα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα; Το Hilton Αθηνών σάς προσφέρει πολλές επιλογές για μια αξέχαστη εμπειρία με το έτερον ήμισυ. Φέτος μάλιστα που το Galaxy Restaurant λειτουργεί και το χειμώνα, θα έχετε την ευκαιρία ν’ απολαύσετε ένα ειδικό μενού πέντε πιάτων με θέα τα φώτα της πόλης σ’ ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θυμίζει τ’ αστέρια και τους πλανήτες. Ακόμη, το Galaxy Bar έχει ετοιμάσει πρωτότυπα κοκτέιλ εμπνευσμένα από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα οποία θα συνοδεύονται με finger food.
Θέα Ακρόπολη
Αν πάλι προτιμάτε δείπνο στο μπουφέ του Βυζαντινού, θ’ απολαύσετε ονειρεμένες γεύσεις στο κομψό και όμορφο περιβάλλον του.

Για όσους επιζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, το Hilton ετοίμασε ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα πακέτο διανυκτέρευσης που περιλαμβάνει δείπνο για δύο στο Βυζαντινό, διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και πρόσβαση στο Hiltonia Spa.
Δωμάτιο Hilton Αθήνα
Για μια τόσο ιδιαίτερη περίσταση, μην παραλείψετε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης στο Hiltonia Spa. Από τα πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέξτε το “Spoil her” για εκείνη, που περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου και σώματος, το “Adore him” για εκείνον, που περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου και μασάζ κεφαλής ή το “So Happy Τogether”, ένα χαλαρωτικό, ανατολίτικο μασάζ που μπορείτε ν’ απολαύσετε και οι δύο μαζί.

Κάνετε μια πρωτότυπη έκπληξη στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σας και αφεθείτε στην πολυτέλεια και την περιποίηση του Hilton Αθηνών σε τιμές που πραγματικά συμφέρουν.
Προσφορά Αγ. Βαλεντίνου

Για το πακέτο διαμονής, τηλεφωνήστε στο 210-7281100.
Για το Βυζαντινό, καλέστε το 210-7281400.
Για το Galaxy Bar & Restaurant, τηλεφωνήστε στο 210-7281407.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα του Hiltonia Spa, επισκεφθείτε το www.hiltonia.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 7281801.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023