Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΗ δύναμη στην ασφάλεια!

Η δύναμη στην ασφάλεια!

Εξειδικευμένες ασφάλειες για τους κλάδους του τουρισμού, των ξενοδοχείων, της εστίασης και της ναυτιλίας.

Σας ενδιαφέρει…!!!

Είστε ξενοδόχος, εστιάτορας, γραφείο γενικού τουρισμού, ναυτιλιακή εταιρεία;

Κάθε επαγγελματίας επιθυμεί να δουλεύει απρόσκοπτα στο αντικείμενο του για να μπορούν οι υπηρεσίες του να είναι ανταγωνιστικές και ανταποδοτικές.

Ο σημερινός επιχειρηματίας περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει να αντιμετωπίσει και μια σειρά θεμάτων που δεν αφορούν το γνωστικό του αντικείμενο. Ένα από αυτά είναι η ασφάλεια που παρέχει στην επιχείρησή του, στους υπαλλήλους του και στη συνέχεια στους πελάτες του.

website credit.com.gr

Η εταιρεία ΚΟΥΪΔΟΥΡΜΑΖΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. 23 χρόνια τώρα βρίσκεται στην υπηρεσία των επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων. Η εταιρεία μας έχει ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και ασφαλίζει κινδύνους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσπαθούμε με οικονομικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στην ιδιαίτερη ανάγκη του κάθε ασφαλισμένου να καλύψουμε κάθε ξαφνικό γεγονός.
Οι άνθρωποι του γραφείου μας είναι όλοι πιστοποιημένοι μετά από εξετάσεις για την παροχή των ασφαλιστικών συμβουλών τους. Είμαστε προσανατολισμένοι προς αυτή την κατεύθυνση και δίνουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε επιμέρους τομέα.
 
Η αστική ευθύνη των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες, η ταξιδιωτική κάλυψη και κάθε άλλου είδους ανάγκη αποτελεί πρωταρχικό αίτημα. Η ασφάλιση λειτουργεί με πολλαπλασιαστικά οφέλη

Κοστίζει 1 και αποδίδει 1.000, όταν τα 1.000 δεν είναι δυνατόν σήμερα να βρεθούν.

Η εταιρεία μας καλύπτει κάθε είδους βιομηχανικούς, εμπορικούς και ατομικούς κινδύνους ανάλογα με την κάθε ανάγκη, με φροντίδα για τον ασφαλισμένο, την προστασία του και την εξοικονόμηση πόρων.
Στην ιδιαίτερη –και όχι απλή- ασφάλιση οχημάτων μπορούμε να παρέχουμε κάλυψη με τα οικονομικότερα πακέτα που δεν θα στερούνται όμως καλύψεων.  Και φυσικά πάντα σε συνδυασμό με επιπλέον εκπτώσεις και παροχές κατά περίπτωση.
 
Η σωστή και εμπεριστατωμένη κάλυψη μίας επιχείρησης, είτε αυτή είναι ανώνυμη, είτε προσωπική εταιρεία αποτελεί σήμερα πιο επιτακτική ανάγκη από το παρελθόν.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να καλυφθεί ένας επιχειρηματίας από κάτι ξαφνικό αν δεν είναι σωστά ασφαλισμένος με την έννοια ότι δεν υπάρχει η ρευστότητα στο ταμείο του όπως τον παλιό καλό καιρό για να καλύψει μία ξαφνική ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας την ευκαιρία να ψάξουμε εμείς για εσάς το καλύτερο πακέτο προσφορών μιας και συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 15 ασφαλιστικές εταιρείες και κάνοντας για λογαριασμό σας τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς απόλυτης κάλυψης

Ενδεικτικά αναφέρουμε δυνατότητες παροχών και καλύψεων:

  • Επαγγελματικές αστικές ευθύνες από την λειτουργία των χώρων, λόγω ιδιότητας προς τρίτους κ.λ.π.
  • Επαγγελματικά αυτοκίνητα: σας καλύπτουμε από σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες επιβαινόντων, κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα, οδική βοήθεια. Η εταιρία μας διαθέτει και site με σύγκριση ασφαλίστρων αυτοκινήτου συνδεδεμένο απευθείας με τις ασφαλιστικές εταιρίες: www.icinsurance.gr.
  • Επαγγελματικά σκάφη, πλοία, ασφάλιση για την κάλυψη αστικής ευθύνης που είναι υποχρεωτική για όλα τα σκάφη που μετακινούνται εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων, θάνατος και σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, θαλάσσια ρύπανση
  • Εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, καταλύματα, κάμπινγκ έχουν ανάγκη απόλυτης ασφάλειας από πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων. Προστασία από πυρκαγιά, φυσικές καταστροφές, κλοπή, ληστεία, τρομοκρατική ενέργεια, απεργίες, πολιτικές ταραχές, κίνδυνος διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύση των κρυστάλλων των βιτρινών, αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, απώλεια εισοδήματος, ακόμη και ζημιές από σεισμό.

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024