Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηIONIA – Εξοπλισμός Επαγγελματικής Κουζίνας

IONIA – Εξοπλισμός Επαγγελματικής Κουζίνας

IONIA – Εξοπλισμός Επαγγελματικής Κουζίνας

Η ΙΩΝΙΑ η οποία ταυτίζεται με τον όρο γαστρονομία, επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της και εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του εξοπλισμού της επαγγελματικής κουζίνας.

Σκεύη και εργαλεία μαγειρικής καθώς και σκεύη μεταφοράς και αποθήκευσης τροφίμων καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός τέτοιου χώρου τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής HACCP . Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η ΙΩΝΙΑ είναι παγκοσμίως γνωστές για την ποιότητα των προϊόντων τους και την αξιοπιστία τους.

 

Η εταιρεία ΟΖΤΙ είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ανοξείδωτων σκευών κουζίνας στην Ευρώπη με εξαγωγική δραστηριότητα σε 86 χώρες του κόσμου. Διαθέτει σκεύη μαγειρικής, gastronorms , chafing dishes , εργαλεία κουζίνας, σκεύη ζαχαροπλαστικής, όλα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας 18/10 ανοξείδωτο ατσάλι. Τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την αντοχή, την εργονομία, το φινίρισμά τους και τις πολύ ανταγωνιστικές τους τιμές. Η ποικιλία της σε μεγέθη και μοντέλα καλύπτουν τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής επαγγελματικής κουζίνας.

 

Η εταιρεία ΕΚΟΝΟΜΑ είναι θυγατρική εταιρεία της ΟΖΤΙ και παράγει καρότσια service από ανοξείδωτο ατσάλι και από ξύλο. Η γκάμα της περιλαμβάνει καρότσια γενικής χρήσης, μεταφοράς πιάτων και gastronorm , flamb é trolleys και καρότσια salad bars . Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί και ο λεπτομερής σχεδιασμός τους, τα κατατάσσει σαν την ιδανικότερη λύση εξοπλισμού μιας επαγγελματικής κουζίνας εστιατορίου ή ξενοδοχείου.

 

Η AGNELLI ιδρύθηκε το 1907 και είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μαγειρικών σκευών από αλουμίνιο στην Ευρώπη.

Η γκάμα των προϊόντων της διαθέτει σκεύη από αλουμίνιο, μπρούτζο, μοναδικά πέτρινα σκεύη καθώς και εξειδικευμένα εξαρτήματα ζαχαροπλαστικής. Όλα της τα προϊόντα τηρούν τους κανονισμούς HACCP και διακρίνονται για την εργονομία τους, την άριστη μετάδοση της θερμότητας τους, την αντοχή τους και την αισθητική τους.

 


Η MONETTI S.p.A είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων μεταφοράς και σερβιρίσματος εδεσμάτων στον κόσμο. Στην γκάμα των προιόντων της διαθέτει δίσκους σερβιρίσματος, ισοθερμικά κιβώτια μεταφοράς τροφίμων, polycarbonate δοχεία αποθήκευσης τροφίμων, καθώς και εξειδικευμένα συστήματα μεταφοράς και σερβιρίσματος τροφίμων για νοσοκομεία και ιδρύματα. Η εταιρεία προσφέρει ποιοτικά προϊόντα, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και στην υγιεινή των τροφίμων. Η Monetti έχει πιστοποιητικά ISO 9001: 2000 και όλα της τα προϊόντα τηρούν τους κανονισμούς HACCP.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024