Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηKallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια

Kallichoron Art Boutique Hotel στην Αστυπάλαια

Μάλιστα το Kallichoron Art Boutique Hotel αποτελεί δυναμικό μέλος του δικτύου των Bike Friendly Hotels, προσφέροντας ένα φιλικό περιβάλλον στους ποδηλάτες-ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα παροτρύνουν τους ταξιδιώτες να γνωρίσουν το νησί της Αστυπάλαιας με ένα ποδήλατο, μέσα από τις πολλές επιλογές που προσφέρουν.

Το Kallichoron Art Boutique Hotel προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης στην Αστυπάλαια.
Μάλιστα, το ξενοδοχείο διαμόρφωσε ειδικά θεματικά πακέτα με σκοπό τη γνωριμία των ταξιδιωτών με την αστυπαλίτικη φύση, την πλούσια παράδοση του νησιού και την τοπική γαστρονομία.
Η φιλοσοφία και η οικολογική προσέγγιση του Kallichoron με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ορθολογική χρήση των πρώτων υλών αποτυπώνεται στο διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας Green Key Eco Label που έχει αποκτήσει από τα πρώτα χρόνια κιόλας της λειτουργίας του για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί “Kallichoron Goes Green”.
 
 
Το Kallichoron μάλιστα συνεργάζεται με πληθώρα οργανισμών και οργανώσεων που μοιράζονται τις ίδιες περιβαλλοντικές ανησυχίες, όπως τις Clean Hands, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, ΑΦΗΣ, Ecosuites, Wayaj, Charistay,  Ecotourism Greece κ.ά.
 
Μάλιστα, αποτελεί δυναμικό μέλος του δικτύου των Bike Friendly Hotels, προσφέροντας ένα φιλικό περιβάλλον στους ποδηλάτες-ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα παροτρύνουν τους ταξιδιώτες να γνωρίσουν το νησί της Αστυπάλαιας με ένα ποδήλατο, μέσα από τις πολλές επιλογές που προσφέρουν. Σε συνεργασία μάλιστα με τη Mood Life Wellness, ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον ευεξίας και χαλάρωσης με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και αγνά προϊόντα από την ελληνική φύση.
 
 
Ενδιαφέρον έχει ότι μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Kallichoron Room2Give” διατίθεται ένα ποσό από κάθε κράτηση για μία δράση κοινωνικής υπευθυνότητας για τα παιδιά και τους νέους. Παράλληλα, όλα τα οργανικά προϊόντα είναι από τοπικούς παραγωγούς, ενώ με την βραβευμένη, προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού Grandma’s Breakfast υπό την επιμέλεια της διαιτολόγου-διατροφολόγου Μαίρης Μιχελή, γίνεται διαλογή οργανικών υπολειμμάτων και εφαρμόζονται οι αρχές της κυκλικής οικονομίες μέσα από ένα πρωτότυπο σύστημα διαχείρισης του ξενοδοχείου.
 
 
Το Kallichoron Art boutique Hotel μάλιστα αποτελεί το μοναδικό ξενοδοχείο που έχει βραβευτεί με το χρυσό Green Marketing Excellence Award από την ΕΕΔΕ για αυτή του την υπηρεσία, με Gold Responsible Business Award για την κοινωνική του προσφορά και ως Best Greek Boutique Hotel στα Νόμπελ του Ελληνικού Τουρισμού στην Στοκχόλμη το 2019.
 
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Kallichoron θα ανοίξει τις πόρτες του για φέτος στις 29 Ιουνίου 2020 και με σκοπό να ενημερώνει τους ταξιδιώτες σχετικά με τις ενέργειες και τις τελευταίες εξελίξεις σε συνέχεια του COVID-19, έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στο website του ξενοδοχείου, η οποία περιγράφει πώς το Kallichoron Art Boutique Hotel μπορεί να υποστηρίξει κάθε ταξιδιωτικό προγραμματισμό στo νησί της Αστυπάλαιας.
 
 
Kallichoron Art Boutique Hotel
Χώρα, Αστυπάλαια, 85 900, Δωδεκάνησα, Ελλάδα
Τηλ: 2243 061 935
Κιν: 6936 889 888
Website: www.kallichoron.gr
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024