Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηLimo Bus – ένα …κινούμενο Συνεδριακό Κέντρο!

Limo Bus – ένα …κινούμενο Συνεδριακό Κέντρο!

Υποδεχθείτε το Limo Bus, ένα υπερπολυτελές πούλμαν, ένα κινούμενο συνεδριακό κέντρο υψηλών αξιώσεων.

To Limo Bus είναι μια λιμουζίνα πολλών θέσεων, με όλες τις πολυτέλειες που συνοδεύουν ένα τέτοιο εξαιρετικό όχημα. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα σε όλο τον κόσμο, για την ελληνική εταιρεία Greek Limo Bus, στο εργοστάσιο της VDL BOVA στην Ολλανδία. Στόχος των εμπνευστών του ήταν η δημιουργία ενός κινούμενου χώρου συναντήσεων, κορυφαίων προδιαγραφών, που θα καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των εκλεκτών επιβατών του.

To Limo Bus προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και ανέσεις που θα κάνουν κάθε διαδρομή αξέχαστη εμπειρία. Απευθύνεται σε εκείνους που διακρίνουν τις λεπτομέρειες και απαιτούν το καλύτερο. Εκείνους για τους οποίους το ταξίδι έχει την ίδια αξία με τον προορισμό.

Για τις συναντήσεις που η σημασία και η σπουδαιότητα τους, τους προσδίδει χαρακτήρα ιστορικό, δημιουργήθηκε κάτι μοναδικό. Μια πρωτοποριακή ιδέα που θα αλλάξει την έννοια τόσο του τόπου, αλλά και του τρόπου της κάθε συνάντησης.

Επιχειρηματίες, άνθρωποι του πολιτικού κόσμου, επιστημονικές επιτροπές συνεδρίων,αστέρες της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος και του αθλητισμού, είναι μερικοί μόνο από τους ξεχωριστούς επιβαίνοντες του.

To Limo Bus έρχεται να καλύψει το σημαντικό αυτό κενό στο ελληνικό τουριστικό προϊόν. Απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και γενικότερα του επιχειρηματικού χώρου, όπως οργανωτές συνεδρίων, decision makers, φαρμακευτικές εταιρείες, διοργανωτές πολυτελών εκδρομών, κ.α.

Limo Bus interior

Το προσωπικό της Greek Limo Bus καλύπτει άριστα όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία. Εκπαίδευση, εμπειρία και εξειδίκευση είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά του. Τα τμήματα που υποστηρίζουν την εταιρεία είναι: πωλήσεις, οργάνωση συνεδρίων και συναντήσεων, συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και όλες οι ειδικότητες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μιας ειδικής και ξεχωριστής «εκδρομικής συνάντησης».

Εκλεκτές γεύσεις για όλα τα γούστα και ποτά προσφέρονται από την υπηρεσία εξωτερικού catering καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού Το catering για την Greek limo bus το εχει αναλάβει το Athens Ledra Marriott Outside Catering.

Η Greek Limo Bus, έχει στόχο να προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν. Η ιδέα για το Limo Bus γεννήθηκε ύστερα από προσεκτική και λεπτομερή ανάλυση της ελληνικής τουριστικής αγοράς, από όπου προέκυψε η ανάγκη για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και μετακίνησης προσώπων υψηλού επιπέδου.

Επικοινωνία

LimoBusGreek Limo Bus ΜΕΠΕ
Άγγελος Σαμόλης
Διαχειριστής
Κινητό +30 6946919779

Ιστοσελίδα: www.greeklimobus.gr

E-Mail: asamolis@greeklimobus.gr
           info@greeklimobus.gr
           samolis.angelos@gmail.com

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024