Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηCreta Maris Conference Centre

Creta Maris Conference Centre

Creta Maris Conference Centre

Yπερπολυτελές, υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας, στον Λιμένα Χερσονήσου Κρήτης

Οι 68 αίθουσές του Συνεδριακού Κέντρου του Creta Maris, που είναι από τα μεγαλύτερα Συνεδριακά Κέντρα, όχι μόνο της Κρήτης αλλά της Ελλάδας γενικότερα, καλύπτουν τις ανάγκες μέχρι και 5.000 συνέδρων.

Αυτός ο καινούργιος εξειδικευμένος και υπερσύγχρονος χώρος συναντήσεων είναι κατάλληλος για Συνέδρια, Εκθέσεις, Προώθηση Προϊόντων και Δεξιώσεις, προσφέροντας στα 6.000μ² του, τα πιο μοντέρνα οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένη τηλεπικοινωνιακή υποδομή, άριστη τεχνική υποστήριξη και έμπειρο προσωπικό.

Το ξενοδοχείο Creta Maris, που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Κέντρου
συνδέεται άμεσα μέσω μιας νέας πτέρυγας – επέκταση του ξενοδοχείου – δυναμικότητας 146 δωματίων. Όλο το συγκρότημα μαζί αποτελεί ένα άριστο συνδυασμό παροχής υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ξενοδοχειακής μονάδας και συνεδριακού κέντρου.

Διοργανώστε το πιο πετυχημένο συνέδριο στην Ελλάδα

Η τοποθεσία του συνεδριακού κέντρου, το υπερπολυτελές κτίριο, οι ειδικά μελετημένοι χώροι που το περιβάλλουν, ο αριθμός των συνεδριακών αιθουσών και των αιθουσών πολλαπλής χρήσης, ο εκθεσιακός χώρος, ο πλέον σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό, η ξενοδοχειακή υποδομή του Creta Maris και οι δυνατότητες άθλησης και ψυχαγωγίας που προσφέρει καθώς και η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθιστούν το νέο Συνεδριακό Κέντρο του Creta Maris ένα εξειδικευμένο υπερσύγχρονο χώρο, ικανό να καλύψει όλες τις απαιτήσεις διοργάνωσης μικρών επιστημονικών συναντήσεων ή μεγάλων συνεδρίων 5.000 ατόμων, εκθέσεων, προώθησης προϊόντων και δεξιώσεων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, από τις αυστηρά επαγγελματικές εκδηλώσεις, όπου το στοιχείο της αναψυχής είναι περιορισμένο έως και τις εκδηλώσεις όπου το στοιχείο αυτό είναι κυρίαρχο.

Βασικά χαρακτηριστικά του Συνεδριακού Κέντρου του Creta Maris

To συνεδριακό κέντρο έχει αναπτυχθεί σε δύο επίπεδα με συνολικό εμβαδόν 6.000τ.μ.. Παράλληλα, με την ολοκλήρωση της νέας πτέρυγας προστέθηκαν επιπλέον 2.550 τ.μ. συνεδριακής χρήσης. Στο σύνολο του τώρα το ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ διαθέτει:

  • Κεντρική αίθουσα συνεδρίων με υψηλή ηχομόνωση και χωρητικότητα 1.800 ατόμων, η οποία μπορεί να χωριστεί σε τρεις επιμέρους αίθουσες των 500 και 600 ατόμων.
  • Έξι κύριες αίθουσες με υψηλή ηχομόνωση και πολλαπλές δυνατότητες.
  • Αίθουσα για εκθέσεις, έκτασης 667 τ.μ.
  • Τριάντα τέσσερα (34) syndicate/workshop rooms, εκτάσεως από 21 έως 137 τ.μ. Στην περίπτωση που οι ανάγκες του συνεδρίου απαιτούν την πλήρη εκμετάλλευση των syndicate rooms, τότε αριθμός τους ανέρχεται στα 51.
  • Δύο θέσεις για τις Γραμματείες των Συνεδρίων, 140 τ.μ. η κάθε μια.
  • Δομημένη καλωδίωση που καθιστά δυνατή τη λειτουργία δικτύων υπολογιστών και πρόσβαση στο internet, γραμμές ISDN, 3 οθόνες (μία 5×4 και δύο 4×3), στις οποίες μπορούν να γίνονται παράλληλες προβολές, ειδικά καθίσματα, εγκεκριμένα από το British Standard Institute που είναι κατάλληλα για χρήση από τους συνέδρους διάρκειας 9 ωρών, δυνατότητα video conference, είναι μόνο μερικά από τα μέσα που διαθέτει και που εξασφαλίζουν την άρτια διεξαγωγή των εργασιών του συνεδρίου σε ένα περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας.
  • Προβολείς όλων των ειδών, μικρόφωνα με ή χωρίς καλώδιο, lectern, podium, flip charts, τραπέζια που καλύπτουν όλες τις δυνατότητας διάταξης (round tables, bridge tables, classroom tables, banquet tables) κ.λπ.
  • Νέο ανοικτό αμφιθέατρο, συνολικής χωρητικότητας 1.200 ατόμων.
  • Χώρο στάθμευσης, έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκθεσιακός χώρος με προκατασκευασμένες υψηλής ποιότητας τέντες.
  • Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 2.250 ατόμων, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνεδριακή χρήση ή για την διεξαγωγή εκδηλώσεων όπως εναρκτήριες τελετές, επίσημα δείπνα, παρουσιάσεις.
  • Aρτια καταρτισμένο προσωπικό που θα σας καταπλήξει με τα υπέροχα γευστικά εδέσματα και τις εκδηλώσεις που θα σας προσφέρει.
  • Νέα πτέρυγα 145 δωματίων, η οποία ανεβάζει τη συνολική δυναμικότητα του ξενοδοχείου σε 700 δωμάτια, εκ των οποίων τα 306 είναι Bungalows και τα υπόλοιπα 387 είναι δωμάτια των κυρίως κτιρίων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν θέα θάλασσα.
  • Δωμάτια σύγχρονα, ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, ατομικό ψυγείο, σεσουάρ μαλλιών, ραδιόφωνο, room service, ατομική ταράτσα ή μπαλκόνι, υπηρεσία καθαριστηρίου.

Προσφέρετε στους πελάτες σας το ‘κάτι παραπάνω’

Στα Maris η ρήση «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» παίρνει σάρκα και οστά εφόσον υπάρχει στην διάθεση του πελάτη πληθώρα υπηρεσιών, που τον βοηθάνε να ξεφύγει από το καθαρά επιστημονικό τομέα του συνεδρίου. Η ύπαρξη του κυρίως μπαρ πάνω από την πισίνα, μέσα στα λουλούδια και θέα τη θάλασσα, δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ξεκούρασης. Παράλληλα, τα θαλάσσια σπορ, το γυμναστήριο καθώς και το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας προσφέρουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, ευεξίας, εκγύμνασης αλλά και πρόληψης και ίασης συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Στο πρότυπο κέντρο Θαλασσοθεραπείας του CRETA MARIS προσφέρεται μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, εφαρμογών και πρακτικών που μοναδικό σκοπό έχουν, να κάνουν τον φιλοξενούμενο να αισθανθεί πιο όμορφα από ποτέ. Η ομάδα ψυχαγωγίας βρίσκεται καθημερινά στο ξενοδοχείο με προγράμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ από ειδικούς animators για μαθήματα χορού, μαγειρικής, γυμναστικής στο νερό, πεζοπορίες, ειδικές βραδιές, πάρτι, κυνήγι θησαυρού κ.α.

Τέλος, για το κλείσιμο μιας γεμάτης συνεδριακής ημέρας το ξενοδοχείο, επιφυλάσσει πληθώρα εκπλήξεων μέσα από μια ποικιλία γεύσεων και ποτών, για εκδηλώσεις όπως welcome cocktails, Gala Diners, Barbeques και πλήθος Θεματικών εκδηλώσεων όπως Ελληνική βραδιά, Ψαροβραδιά, Ρωμαϊκή βραδιά, που προσφέρονται μέσα σε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον.

Λίγες πληροφορίες για το ξενοδοχείο Creta Maris

Το Creta Maris είναι το πρώτο ξενοδοχείο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο που έλαβε το Διεθνές Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001, με το οποίο στη συνέχεια πιστοποιήθηκαν όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Παράλληλα, το 1997 έγινε η εφαρμογή του Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP). Το σύστημα αυτό αποτελεί νέα πρωτιά των Maris Hotels σε Μεσογειακό επίπεδο και αφορά στον έλεγχο της υγιεινής των προσφερομένων τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχείων του ομίλου μέσω της 93/43 οδηγίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τέλος, το 2000 τα Maris Hotels πιστοποιήθηκαν με το ISO 14001, το οποίο αφορά το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των ξενοδοχείων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024