Τελευταία νέα

Limo Bus

Limo Bus

Ένα νέο, καινούριο, μοναδικό στο είδος του πολυτελές πούλμαν παρουσιάστηκε χτες στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα «κινούμενο συνεδριακό κέντρο» που χαρακτηρίζεται από υψηλή τεχνολογία, λειτουργικότητα, άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια πέντε αστέρων. Το «Limo Bus» όπως αποκαλείται, είναι δημιούργημα της ελληνικής εταιρίας Greek Limo Bus, το οποίο κατασκευάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα σε όλο τον κόσμο στο εργοστάσιο της VDL BOVA στην Ολλανδία. Η επένδυση ανήλθε σε 550.000 ευρώ.

Η ιδέα για το Limo Bus γεννήθηκε ύστερα από προσεκτική και λεπτομερή ανάλυση της ελληνικής τουριστικής αγοράς, από όπου προέκυψε η ανάγκη για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μεταφοράς και μετακίνησης VIP προσώπων. Το Limo Bus έρχεται να καλύψει το σημαντικό αυτό κενό και να εμπλουτίσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και γενικότερα του επιχειρηματικού χώρου, οργανωτές συνεδρίων, decision makers, φαρμακευτικές εταιρίες, διοργανωτές πολυτελών εκδρομών, διαφημιστικές εταιρίες, πρεσβείες, πολιτικά κόμματα, καλλιτεχνικές αποστολές, ανθρώπους του θεάματος και της show biz κ.α. Είναι ιδανικό ακόμα και για μια απλή μεταφορά ενός επιχειρηματία από το αεροδρόμιο έως το ξενοδοχείο του, ή τα σημεία που έχει ραντεβού ως και για ένα teleconference κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής.Η εξωτερική εμφάνιση του πούλμαν είναι απλή, πολυτελής και επιβλητική, με το εσωτερικό του να κλέβει την παράσταση, αφού προσφέρει ασύγκριτη πολυτέλεια και λειτουργικότητα πέρα από κάθε προδιαγραφή. Διαθέτει 29 ευρύχωρες δερμάτινες πολυθρόνες, αντί των 62 θέσεων που προβλέπει το εσωτερικό του, καθώς και τραπέζι συσκέψεων 10 ατόμων. Ιδιαίτερα ξεχωριστό το κάνει η επένδυση του ξύλου, που υπάρχει παντού στο εσωτερικό, το παρκέ, το δέρμα και η μοκέτα.

Ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 4 LCD οθόνες 23 ιντσών. Σε κάθε θέση υπάρχει παροχή ρεύματος 220/110 –12 V, καθώς και επιλογέας 8 καναλιών με θέση για ακουστικά. Ιδιαίτερη μελέτη έχει γίνει στο ηχητικό σύστημα. Στις περισσότερες θέσεις υπάρχει προσωπική οθόνη 8 ιντσών. Επιπλέον, υποδομή για τηλεδιασκέψεις, δορυφορική κεραία με 4 δέκτες για τη δυνατότητα επιλογής καναλιών, κεντρικό υπολογιστή και δύο φορητούς υπολογιστές (laptop), δυνατότητα σύνδεσης στο internet είτε μέσω του κεντρικού server είτε ασύρματα ( WiFi).

Το πλέον εντυπωσιακό σημείο του εσωτερικού του Limo Bus είναι το Συνεδριακό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο πίσω μέρος. Εκεί βρίσκεται το τραπέζι συναντήσεων 7 πραγματικών θέσεων, που μπορούν να φτάσουν και τις 10, πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό είναι εφικτό αφού οι δύο και μία θέσεις που βρίσκονται μπροστά από το τραπέζι, περιστρέφονται. Επίσης περιστρέφονται και όλες οι μονές πολυθρόνες. Δύο από τις τέσσερις τηλεοράσεις LCD 23 ιντσών βρίσκονται στο συνεδριακό τμήμα και δίνουν τη δυνατότητα παρουσίασης μέσω laptop ή και του κεντρικού Server, που βρίσκεται πίσω από την θέση του οδηγού. Ο Server είναι συνδεδεμένος μέσω των 2 switch, 1000 kbps. Οι οθόνες συνδέονται ακόμη με ψηφιακή και δορυφορική τηλεόραση. Υπάρχουν σταθερά αλλά και ασύρματα μικρόφωνα, καθώς και μηχάνημα φαξ, ‘έγχρωμο πολυμηχάνημα και τηλέφωνο μέσω internet – VOIP. Ο επικεφαλής στο συνεδριακό τμήμα, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει και να συντονίζει τον ήχο, τις οθόνες, τον κλιματισμό, τα φώτα, και όλα αυτά με μια κίνηση από τη θέση του. Μπορεί επίσης να συνομιλήσει με τον οδηγό, ο οποίος μπορεί τις ίδιες λειτουργίες να τις εκτελέσει από μπροστά.

Μία πλήρως εξοπλισμένη χημική τουαλέτα, αλλά και γκαρνταρόμπα είναι στη διάθεση των επιβατών. Η 1,60 μέτρων κουζίνα του, είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, παγομηχανή, θερμοθαλάμους, ενώ λειτουργείται από υπηρεσία catering καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Εντυπωσιακό είναι το σύστημα πλοήγησης του Limo Bus με προβολή στα μόνιτορ, αλλά και η πανοραμική κάμερα που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος.

Τα συστήματα ασφαλείας του Limo Bus μελετήθηκαν από ειδικούς και αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά του. Η καμπίνα του οδηγού είναι μία μικρογραφία πιλοτηρίου προηγμένου αεροσκάφους, αφού είναι πλήρως αυτοματοποιημένη με τα πλέον σύγχρονα συστήματα. Ο οδηγός μπορεί να παρακολουθεί το τι γίνεται στο εσωτερικό του πούλμαν από 2 εσωτερικές οθόνες. Εξωτερικές κάμερες ασφαλείας και σύστημα εισόδου στο όχημα με κωδικοποιημένες κάρτες που απενεργοποιούν laser στις πόρτες του οχήματος, παρέχουν επιπλέον ασφάλεια στους επιβαίνοντες. Επιπλέον, κορυφαία εταιρία στον κόσμο στον κλάδο των ασφαλειών, έχει αναλάβει την ασφάλιση των επιβατών, καλύπτοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Το προσωπικό της Greek Limo Bus καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία. Εκπαίδευση, εμπειρία και εξειδίκευση είναι τα τρία χαρακτηριστικά των ανθρώπων της. Τα τμήματα που υποστηρίζουν την εταιρία είναι: πωλήσεις, οργάνωση συνεδρίων και συναντήσεων, συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και όλες οι ειδικότητες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μιας ειδικής και ξεχωριστής «εκδρομικής συνάντησης».

Σημειώνεται ότι η Greek Limo Bus είναι θυγατρική της εταιρίας ειδικού τουρισμού Event Makers A.Ε.

Στοιχεία επικοινωνίας

Greek Limo Bus LTD
14 K. Palaiologou rd
171 21 Nea Smirni
Athens, Greece
Tel.: +30 210 93 70 374
Fax: +30 210 93 70 376
e-mail: info@greeklimobus.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024