Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΟ ΑΙΓΙΑΛΟΣ είναι μοναδικός, στη μοναδική Σαντορίνη

Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ είναι μοναδικός, στη μοναδική Σαντορίνη

Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ είναι μοναδικός, στη μοναδική Σαντορίνη

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο ΑΙΓΙΑΛΟΣ. Το κατάλυμά μας, στην πιο ονειρική τοποθεσία των Φηρών, ήρεμο και ειρηνικό, αν και δίπλα στο κέντρο του χωριού, αποτελεί ένα μικρόκοσμο, ένα ιδανικό μίγμα τοπικής (18ου αιώνα) και νεο-κλασσικής αρχιτεκτονικής.

Ο Αιγιαλός είναι μοναδικός, στη μοναδική Σαντορίνη. Στις παρυφές της καλντέρας, στο πιο φαντασμαγορικό σημείο του νησιού, με θέα στο ηφαίστειο και το Αιγαίο, χρισμένος με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου, ο Αιγιαλός αποτελεί μια αναλλοίωτη γειτονιά στη νοτιοδυτική μεριά των Φηρών, περικυκλωμένη από τρία δρομάκια. Δίπλα από τον Βυζαντινό ναό του Χριστού (18ος αιώνας), διαμορφώνεται ως ένα συγκρότημα 16 πολυτελών παραδοσιακών και νεο-κλασσικών σπιτιών, τα οποία συνδυάζουν τη γοητεία της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Τριγυρισμένα από γραφικά καλντερίμια, τα 16 σπίτια, που έχουν ‘βαπτιστεί’ σύμφωνα με τους ανέμους του Αιγαίου (Βορέας, Νότος, Σορόκος, Λίβας, Πουνέντες, Ζέφυρος, Καικίας, Λεβάντες, Μαίστρος, Σκίρων, Εβρος, Όστρια, Αιολέας, Τραμουντάνα, Απηλιώτης), προσφέρουν από τα μπαλκόνια και τις βεράντες τους μοναδική θέα στην καλντέρα, το ηφαίστειο και το πέλαγος. Κάθε σπίτι έχει ανακαινιστεί με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές, αλλά και με σεβασμό στην παράδοση, ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι το ξενοδοχείο ΑΙΓΙΑΛΟΣ επιλέχθηκε για το εξώφυλλο του φετινού οδηγού ξενοδοχείων ‘Resorts & Great Hotels – The Connoisseur’s Guide To The World’s Best’.

Εγκαταστάσεις

Το Πολυτελές Παραδοσιακό Κατάλυμα ΑΙΓΙΑΛΟΣ συνδυάζει τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας με την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση. Όλα τα σπίτια διαθέτουν κλιματισμό, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, CD player, εξωτερική τηλεφωνική γραμμή και χρηματοκιβώτιο. Το μάρμαρο κυριαρχεί παντού: στα πατώματα, στις βεράντες, στα μπάνια. Όλα τα μπαλκόνια και οι βεράντες έχουν υπέροχη θέα προς την καλντέρα, το ηφαίστειο, το Αιγαίο και στο πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του κόσμου. Ο Αιγιαλός επίσης διαθέτει μπαρ για σνακ, πισίνα με τζακούζι κρύου νερού και σύστημα counter-swim, 24ωρη εξυπηρέτηση (room service), διπλή καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού δωματίων.

Σαντορίνη

Το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων, οφείλει τη μορφή και τη μοίρα του στην ηφαιστιογενή δράση του. Οι απόκρημνοι βράχοι της καλντέρας με τα πολύχρωμα στρώματα από λάβα, θηραϊκή γη και χώμα, υψώνονται από τη θάλασσα ως αιώνιοι μάρτυρες των φοβερών επωθήσεων του γεωλογικού παρελθόντος. Τα μαγευτικά χωριά, που ‘στεφανώνουν’ αυτά τα θαύματα της φύσης, δηλώνουν την ακατάβλητη ανθρώπινη παρουσία σε αυτόν τον εμπνευσμένο τόπο. Μια παρουσία που κρατεί από τη Νεολιθική Εποχή. Η Σαντορίνη είναι ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΑΙΓΙΑΛΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ Φηρά, 84700, Σαντορίνη
Tηλ. +30 22860 25191-5
Φαξ. +30 22860 22856

Κεντρικά Γραφεία: Ακαδημίας 35, 10672, Αθήνα
Tηλ. +30 210 3636637, +30 210 3626102
Φαξ. +30 210 3625233
E-mail: hotel@aigialos.graigialos@otenet.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024