Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηRea Resort Hotel στα Χανιά

Rea Resort Hotel στα Χανιά

Απλωμένοι σε 19 στρέμματα γης, οι εξωτερικοί χώροι του Rea Resort Hotel προσφέρουν ένα πραγματικό καταφύγιο σε όσους θέλουν να αποδράσουν από τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Το Rea Resort Hotel απέχει 15χλμ. από την πόλη των Χανίων και το όμορφο ενετικό λιμάνι και βρίσκεται σε απόσταση 900μ. από την παραλία του Ζορμπά στο Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά. Το λιμάνι της Σούδας απέχει 16χλμ., ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 8χλμ.
 

 
Απόδραση για χαλάρωση στην Κρήτη
Ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ήσυχο και ειδυλλιακό περιβάλλον με πράσινο και ολάνθιστους κήπους.
 
Απλωμένοι σε 19 στρέμματα γης, οι εξωτερικοί χώροι του Rea Resort Hotel προσφέρουν ένα πραγματικό καταφύγιο σε όσους θέλουν να αποδράσουν από τις πιέσεις της καθημερινότητας. Φοινικόδεντρα, ελιές, μπουγκανβίλλιες, θάμνοι από ιβίσκους λαντάνα και μπλε γιασεμί καθώς και το απέραντο καταπράσινο γκαζόν θα γαληνέψει τις αισθήσεις σας.
 

 
Το ξενοδοχείο διαθέτει κολυμβητική πισίνα και γήπεδα για ποδόσφαιρο, μινι γκολφ, βόλλεϋ και μπάσκετ που θα σας κρατήσουν σε φόρμα.
 
Για τα παιδιά διαθέτουμε παιδική πισίνα, κούνιες, αναρρηχητικές κατασκευές, ειδικούς χώρους δραστηριοτήτων και άφθονους χώρους για να τρέχουν, να χοροπηδούν και να παιζουν με ασφάλεια, δημιουργώντας ευχάριστες οικογενειακές αναμνήσεις.
 

 
Σας καλούμε να γνωρίσετε τα ζώα μας. Το άλογο, το πόνυ, οι κατσίκες (στην Κρήτη τις λέμε αίγες), τα αρνιά και οι κότες είναι προσβάσιμα και ελεγχόμενα για να μπορείτε να τα επισκεφτείτε αλλά δεν σας επισκέπτονται εκείνα.
 
Το Rea Resort Hotel διαθέτει περιφραγμένη εξωτερική πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα και εστιατόριο που προσφέρει τη φημισμένη κρητική διατροφή και εύγευστη παραδοσιακή και δημιουργική κουζίνα. Τα κηπευτικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας προέρχονται από τα μποστάνια μας και καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους.
 

 
Το μποστάνι της Ρέας: Στο βιολογικό μποστάνι της Ρέας καλλιεργούμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων της κρητικής γης. Ανάλογα με την εποχή που μας επισκέπτεσθε, θα βρείτε ντομάτες, αγγούρια, ραπανάκια, διάφορες ποικιλίες μαρουλιών, μελιντζάνες, κολοκυθάκια, ρόκα, διάφορες πιπεριές, γλυστρίδα (αντράκλα) κ.ά.

Υπάρχει επίσης διασκευασμένος χώρος για αντικριστό κρητικό οφτό καθώς και ξυλόφουρνος.

Rea Resort Hotel
Σταυρός Ακρωτηρίου, Χανιά
Τηλ: 28210 39001-4
Φαξ: 28210 97504

  

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024