Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSMART MOVING MEDIA

SMART MOVING MEDIA

Η πρώτη εταιρεία κινητής διαφήμισης

H SMART MOVING MEDIA, με ειδίκευση στα Road Shows, σχεδίασε ειδικά για την προώθηση του τουρισμού και των εξαγωγών των εγχώριων τοπικών προϊόντων, μια σειρά από Road Shows, τα οποία ονόμασε HELLENIC ROAD SHOWS, τα οποία θα διεξαχθούν αρχικά στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο και στη συνέχεια θα υλοποιηθούν σε Ρωσία και Μέση Ανατολή.
H adidas sto dromo
Τα HELLENIC ROAD SHOWS θα υλοποιηθούν συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον και την συμμετοχή επιχειρήσεων και φορέων από κάθε περιφέρεια. Για κάθε περιφέρεια, θα υλοποιηθούν διαφορετικά HELLENIC ROAD SHOWS. Οι λόγοι είναι προφανείς: κάθε περιφέρεια απευθύνεται σε διαφορετικό πελατολόγιο, είτε λόγω χωροταξίας, είτε λόγω προσβασιμότητας, είτε λόγω διαφορετικών τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντος. Έτσι, για κάθε περιφέρεια, έχουν σχεδιαστεί διαφορετικά δρομολόγια, τα οποία θα υλοποιήσουν προωθητικές ενέργειες, σε διαφορετικές χώρες και πόλεις.

Τα HELLENIC ROAD SHOWS, αποτελούνται από τα παρακάτω components:
diafimistika leoforia
To όχημα που θα χρησιμοποιηθεί. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα οχημάτων, ειδικών για την πραγματοποίηση  Road Shows. Τα οχήματα αυτά, είναι άκρως εντυπωσιακά και αποτελούν «σημείο» έλξης για το κοινό, από όπου διέρχονται και όπου σταθμεύουν.  

Το εξωτερικό τους branding. Τα οχήματα επενδύονται ολικά, με ειδικά σχεδιασμένα δημιουργικά για τις ανάγκες του Road Show, έτσι ώστε να μπορούν να αποτυπώσουν δραστικά, την προβαλλόμενη περιφέρεια και τα «δυνατά» της σημεία. Η κίνησή τους σε όλο το Ευρωπαϊκό δίκτυο και η στάθμευσή τους, αποτελεί την πιο δυναμική outdoor διαφήμιση που μπορεί να επιτευχθεί, ακριβώς στο target group που μας ενδιαφέρουν.

zografismena leoforia

Το όχημα κινείται και σταθμεύει σε κεντρικά σημεία και hot spots των Ευρωπαϊκών πόλεων που επισκεπτόμαστε, προσφέροντας premium προβολή στον προβαλλόμενο προορισμό. Οι επισκέπτες, έχουν την δυνατότητα να εισέλθουν στο σταθμευμένο όχημα και να ζήσουν βιωματικές εμπειρίες σχετικά με τον διαφημιζόμενο προορισμό, να γευτούν τοπικά προϊόντα και να ενημερωθούν εξειδικευμένα για τις δυνατότητες και δραστηριότητες που μπορούν να έχουν, αν αποφασίσουν να επισκεφθούν τον συγκεκριμένο προορισμό. Έτσι επιτυγχάνουμε το πιο σημαντικό κομμάτι της καμπάνιας, την προσωπική επαφή με τον επισκέπτη, μετατρέποντάς τον σε επισκέπτη του προορισμού.

Οι επισκέπτες των Road Shows, παραλαμβάνουν ειδικές εκδόσεις, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις ενέργειες αυτές, μεταφρασμένες στην γλώσσα τους, σε μορφή οδοιπορικού – αφιερώματος, του προβαλλόμενου προορισμού. Η ανάγνωση της έκδοσης αυτής είναι ευχάριστη και ενημερωτική, χωρίς να κουράζει και με πολλές φωτογραφίες ενδυναμώνοντας την πρόθεση του επισκέπτη να ταξιδέψει και να γνωρίσει από κοντά, την μοναδικότητα και τις ξεχωριστές ομορφιές του προορισμού.

kantina
Εξωτερικά του οχήματος, διαμορφώνουμε έναν ειδικό χώρο, ο οποίος θα είναι ένα coffee shop προσφέροντας Ελληνικό καφέ, φραπέ, Freddo Espresso και Freddo Cappuccino. Εναλλακτικά και αναλόγως των προϊόντων του διαφημιζόμενου προορισμού, μπορούμε να στήνουμε ένα Ελληνικό πρωινό, με βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα και άλλα προϊόντα εγχώριας παραγωγής. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορούμε να στήσουμε ένα μεζεδοπωλείο, με ούζο και εκλεκτούς Ελληνικούς μεζέδες, όπως Ελιές, παξιμάδι, ποικιλία αλλαντικών και τυριών και πολλά άλλα μοναδικά εδέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, επικοινωνούμε τα Ελληνικά προϊόντα, προωθώντας τις εξαγωγές και ταυτόχρονα επηρεάζοντας τους επισκέπτες του Road Show, ώστε να έρθουν στην Ελλάδα και να γευτούν τις μοναδικές νοστιμιές και προϊόντα.

Έχουμε σχεδιάσει πολλά ενημερωτικά παιχνίδια, στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, τα οποία βασίζονται σε ιστορικά στοιχεία, στοιχεία από την Μυθολογία, την Γεωγραφία καθώς και Πρόσωπα και γεγονότα, τα οποία καθόρισαν την πορεία της ανθρωπότητας μέχρι και σήμερα. Η συμμετοχή στα παιχνίδια είναι διασκεδαστική αλλά και επιμορφωτική, προσφέροντας γνώση και ταυτόχρονα ευαισθητοποίηση, για τους επισκέπτες του Road Show.

Εντός και εκτός του οχήματος, είναι τοποθετημένες οθόνες και interactive info kiosks, στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληθώρα πληροφοριών και να περιηγηθεί σε τόπους, να γνωρίσει επιχειρήσεις, να αντλήσει πληροφορίες.
enimerosi kai kerasma
Το ψηφιακό υλικό των info kiosks θα γίνει upload και σε micro-site το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες των χωρών που το Road Show θα επισκεφθεί, έτσι ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει την περιήγηση από το σπίτι ή το γραφείο του.

Στο εσωτερικό του οχήματος, θα διατίθενται ειδικά διαμορφωμένα mini γραφεία για παρουσιάσεις, όπου οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις και φορείς, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα πρώτο ραντεβού με μια σύντομη παρουσίαση και ανταλλαγή καρτών. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί να χτιστεί μια κατ’ ιδίαν εποικοδομητική σχέση μεταξύ των μελλοντικών πελατών και προμηθευτών και ενδεχομένως να κλειστούν και επιτόπιες συμφωνίες, είτε τουριστικής κατεύθυνσης είτε εξαγωγικής δραστηριότητας.

Το πρόγραμμα των HELLENIC ROAD SHOWS, περιλαμβάνει επίσης και τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, όπως το World Travel Market. Έτσι κατά την διάρκεια υλοποίησης της έκθεσης, το όχημα θα είναι σταθμευμένο έξω από το εκθεσιακό κέντρο είτε εναλλακτικά, θα πραγματοποιεί ενέργειες στο κέντρο του Λονδίνου, την ίδια στιγμή, που όλη η τουριστική κοινότητα θα βρίσκεται στην πόλη, με αναμενόμενα θεαματικά αποτελέσματα.
Σταθευμένο όχημα σε οργάνωση
Σημαντική επίσης προεργασία, έχει πραγματοποιηθεί στο κομμάτι επικοινωνίας των Road Show, όπου στις επισκεπτόμενες Ευρωπαϊκές πόλεις, θα υπάρχει επικοινωνιακός «προπομπός» από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, όπως τα τοπικά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, blog, ενημερωτικά site. Με αυτόν τον τρόπο, τα HELLENIC ROAD SHOWS θα έχουν εξ’αρχής, διασφαλισμένη επισκεψιμότητα στις προγραμματισμένες ενέργειες.

Στις υλοποιούμενες ενέργειες, θα έχουν επιπρόσθετα προσκληθεί, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, σχετικοί με την τουριστική αγορά, ώστε να μπορέσουν να πάρουν και αυτοί μια πρώτη εικόνα από τους διαφημιζόμενους προορισμούς και προϊόντα. Εκπρόσωποι των προβαλλόμενων επιχειρήσεων και φορέων, θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί τους και να τους ξεναγήσουν στις δραστηριότητες του Road Show, καθώς και να τους φιλοξενήσουν ή παρουσιάσουν τις δυνατότητες συνεργασίας, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του οχήματος.

Το έμψυχο δυναμικό των HELLENIC ROAD SHOWS, αποτελείται από ευπαρουσίαστες δυναμικές προσωπικότητες, που ομιλούν άπταιστα τις γλώσσες των επισκεπτόμενων προορισμών. Επίσης, η Ελληνική κοινότητα σε κάθε προορισμό, θα υποστηρίξει με εθελοντές, τις δραστηριότητες των HELLENIC ROAD SHOWS, ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι επισκέπτες του Road Show.
Διαφήμιση σε κίνηση
To πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όμως των HELLENIC ROAD SHOWS, είναι ότι η συμμετοχή στα προγραμματισμένα Road Shows, είναι αφενός μια λύση με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, ενώ το κόστος κυμαίνεται σε πολύ προσιτά επίπεδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την SMART MOVING MEDIA στο τηλέφωνο 210-8080651.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024