Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξη ΕξοπλισμούF&K Group: Δυνατότητες προστιθέμενης αξίας για τον Έλληνα ξενοδόχο

F&K Group: Δυνατότητες προστιθέμενης αξίας για τον Έλληνα ξενοδόχο

Η F&K Group εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων με αντικείμενο τον εξοπλισμό πολυμορφικών χώρων αναψυχής. Ο κ. Γιώργος Καμπαδάκης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας F&K Group […]

Η F&K Group εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων με αντικείμενο τον εξοπλισμό πολυμορφικών χώρων αναψυχής. Ο κ. Γιώργος Καμπαδάκης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας F&K Group και διευθυντής marketing. Στην συνέντευξη του στο TravelDailyNews μας ανέλυσε τις δυνατότητες που προσφέρει η εταιρία του στον Έλληνα ξενοδόχο με στόχο την αύξηση της προστιθέμενης αξίας του προϊόντος του.

TravelDailyNews: Κύριε Καμπαδάκη, ποιοί είναι οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν έναν ξενοδόχο να επενδύσει σε κατασκευές για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της μονάδας του;

Γιώργος Καμπαδάκης: Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου με νεροτσουλήθρες και άλλες κατασκευές που χρησιμοποιούνται για την αναψυχή των καλεσμένων του, δίνει προστιθέμενη αξία στην `εικόνα` του ξενοδοχείου και αναβαθμίζει το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών προς το πελάτη. Φυσικά, η καλή και ποιοτική εξυπηρέτηση πρέπει να συνυπάρχει μαζί με τις επιπλέον κατασκευές ώστε ο πελάτης να νοιώθει ικανοποιημένος. Όταν ο πελάτης βρίσκει πολλές εναλλακτικές λύσεις απασχόλησης είναι φυσικό να μένει πιο πολύ χρόνο στο ξενοδοχείο. Έτσι αφενός δημιουργείται η εντύπωση του «value for money» στο πελάτη για την τιμή του δωματίου και αφετέρου παραμένοντας επιπλέον ώρες στο ξενοδοχείο αυξάνονται οι δαπάνες του κάτι που φυσικά είναι προς όφελος του ξενοδόχου. Η αξία της ποιοτικής εξυπηρέτησης στο κάθε ξενοδοχείο που εξαρτάται από το επίπεδο του προσωπικού είναι δεδομένη πλέον. Όμως σύμφωνα με τις νέες τάσεις πρέπει να δοθεί σημασία και στην αξία των `ανέσεων – facilities`, προς την οποία πρέπει να στραφούν οι ξενοδόχοι ώστε να εμπλουτίσουν και να αναβαθμίσουν το προϊόν τους.

TDN: Σε ποια ξενοδοχεία απευθύνεστε; Τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις. Μπορούν αυτές οι επιχειρήσεις να επενδύσουν σε κάτι τέτοιο;

Γ.Κ: Κυρίως απευθυνόμαστε στα μικρομεσαία ξενοδοχεία, και δίνουμε `έξυπνες` λύσεις σε οποιαδήποτε μορφή και αν έχει το ξενοδοχείο, ακόμα και σε πολύ μικρό χώρο. Με γνώμονα την ποιοτική κατασκευή και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση είμαστε δίπλα στον ξενοδόχο και τον βοηθάμε με άμεσες λύσεις. Παραδείγματος χάριν δημιουργούμε παιδότοπους νερού με στόχο να κρατήσουμε την οικογένεια μέσα στο ξενοδοχείο. Τα παιχνίδια νερού χρειάζονται ρηχές πισίνες και λίγους πόντους νερού. Aλλο ένα παράδειγμα είναι όταν δεν υπάρχει χώρος για νεροτσουλήθρες, εμείς τις κατασκευάσαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ξεκινούν από τις βεράντες ή την ταράτσα του ξενοδοχείου!

TDN:Πως η εταιρία σας εξασφαλίζει από πλευράς ασφάλειας είτε τον ξενοδόχο, είτε τον χρήστη των κατασκευών σας;

Γ.Κ: Η ασφάλεια είναι πλέον ένα δεδομένο το οποίο πρέπει να αποτελεί το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής μιας κατασκευής ψυχαγωγίας. Η F&K κατασκευάζει όλα της τα προϊόντα σύμφωνα με αυστηρά κατασκευαστικά στάνταρντς, και με τις ευρωπαϊκές νόρμες DIN 7937, επενδύοντας τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 από την TUV Γερμανίας, με ΕΝ 1176 και 1177. Επίσης, δίνει κατασκευαστική εγγύηση σε όλα της τα είδη. Ο ξενοδόχος μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση από εμάς και να νοιώθει εξασφαλισμένος είτε βάση συμβολαίου συντήρησης των κατασκευών, όπου και αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη της συντήρησης, είτε με έκτακτη εξυπηρέτηση όταν αυτό χρειαστεί. Φυσικά, η πρώτη λύση είναι αρκετά ασφαλέστερη και άρα καλύτερη. Επίσης, η F&K δίνει λεπτομερείς οδηγίες για την συντήρηση που πρέπει να ακολουθηθεί.

Για την κατασκευή των παιδότοπων χρησιμοποιούμε τα πλέον νέου τύπου υλικά, όπως τσουλήθρες από πολυπροπυλένιο, δοκούς αλουμινίου, καθώς και μεταλλικού δοκούς με επίστρωση ειδικής αντιφλεκτικής πούδρας, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Επίσης, τα προϊόντα μας είναι 100% φιλικά με το περιβάλλον, και πολλά από αυτά ανακυκλώσιμα. Μια, επίσης, καινοτομία μας είναι η εισαγωγή παιδικών χαρών για ΑμΕΑ από την πρώτη στον κόσμο κατασκευάστρια εταιρία της Αμερικής Miracle. Η F&K έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα κατασκευής νεροτσουληθρών για την Ευρώπη, την Βόρεια Αφρική, και την Μέση Ανατολή από την παγκοσμίου φήμης Καναδική εταιρία Amusement Leisure. Οι νεροτσουλήθρες αυτές κατασκευάζονται στην περιοχή της Ελευσίνας σε ιδιόκτητο χώρο 15 στρεμμάτων, από τα οποία τα 7,5 είναι στεγασμένα.

Τέλος, τα παγκάκια μας και γενικά τα city facilities που διαθέτει η εταιρία μας είναι πρώτης ποιότητας, εισάγονται από την Ιταλία από την Metalco και έχουν ξεχωριστό design.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024