Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηBike Friendly Days: Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επενδύει στον ποδηλατικό τουρισμό
Συνεντεύξεις

Bike Friendly Days: Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επενδύει στον ποδηλατικό τουρισμό

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τον ποδηλατικό τουρισμό παραχώρησε o Βασίλης Δέλκος, αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στα πλαίσια των Bike Friendly Days, που διοργανώθηκαν στο Ρέθυμνο το πρώτο τριήμερο του Ιουνίου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, o Βασίλης Δέλκος, αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης μίλησε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και ανέλυσε τις δυνατότητες που προσφέρει το ποδήλατο στην τουριστική ανάπτυξη.

Τόνισε δε, την συστηματική επένδυση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην μετακίνηση με ποδήλατα, γεγονός που παίζει κέραιο ρόλο στην επιτυχία του 12μηνου τουρισμού, σε έναν προορισμό που παραδοσιακά δεν είναι από τους πιο δημοφιλείς της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως η Αλεξανδρούπολη έχει βραβευθεί από την NATTOUR AMKE ως “Bike Friendly Destination” για τις υπηρεσίες που παρέχει στους ποδηλάτες τουρίστες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024