Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΧ. Μπρουσαλιάν (Best Western Southeastern Europe): Πως ένα ανεξάρτητο ξενοδοχείο μπορεί να ωφεληθεί από ένα διεθνές ξενοδοχειακό brand
Συνέντευξη

Χ. Μπρουσαλιάν (Best Western Southeastern Europe): Πως ένα ανεξάρτητο ξενοδοχείο μπορεί να ωφεληθεί από ένα διεθνές ξενοδοχειακό brand

Συνέντευξη του νέου Διευθυντή Ανάπτυξης και Marketing της Best Western Southeastern Europe, Χάρη Μπρουσαλιάν, στο TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Πως ένα διεθνές ξενοδοχειακό brand μπορεί να βοηθήσει ένα ανεξάρτητο ξενοδοχείο; Πως ένας ξενοδόχος μπορεί να επιλέξει σε ποιο διεθνές brand να ενταχθεί; Σε αυτά και περισσότερα ερωτήματα δίνει απαντήσεις ο Χάρης Μπρουσαλιάν, Διευθυντής Ανάπτυξης και Marketing της Best Western Southeastern Europe, στην Βίκυ Καραντζαβέλου και το TravelDailyNews Greece & Cyprus.

Δείτε τη συνέντευξη και μάθετε επίσης για τα κόστη, τις συνέργειες και τις δυνατότητες απόκτησης νέων πελατών που παρέχει η συνεργασία με την Best Western Southeastern Europe η οποία μαζί με την Ελλάδα καλύπτει 10 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024