Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΔιεθνής Έκθεση Τουρισμού: Στο επίκεντρο η διασύνδεση Ελλάδας – Σερβίας
Συνεντεύξεις

Διεθνής Έκθεση Τουρισμού: Στο επίκεντρο η διασύνδεση Ελλάδας – Σερβίας

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για την τουριστική διασύνδεση Ελλάδας – Σερβίας παραχώρησε η Σοφία Λαζαρίδου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης, Οργάνωσης και Προβολής του ΕΟΤ Σερβίας.

Η τελετή έναρξης της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού και της 18ης Διεθνούς Έκθεσης Ξενοδοχειακού και Εξοπλισμού Εστίασης HORECA-EQUIPMENT πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση του Βελιγραδίου, στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Για ακόμα μια χρονιά, η στόχος της έκθεσης παρέμεινε η σύνδεση ανθρώπων, η ενίσχυση της φιλίας, η προσέγγιση προορισμών, η τόνωση της περιέργειας και το άνοιγμα νέων μονοπατιών.

Από την πλευρά του, ο ΕΟΤ προσανατολίζεται στη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ Σερβίας – Ελλάδας. Αυτό επιβεβαιώνει και η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης, Οργάνωσης και Προβολής του ΕΟΤ Σερβίας, Σοφία Λαζαρίδου μιλώντας στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για την τουριστική διασύνδεσης των δύο χωρών.

Σημειώνει δε, ότι οι Σέρβοι τουρίστες αγαπούν όλους τους ελληνικούς προορισμούς (νησιωτικούς και ηπειρωτικούς) και αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών προ την Ελλάδα. Ενώ μιλώντας με τους OTAs της έκθεσης αποκαλύπτει τις τάσεις για την καλοκαιρινή σεζόν 2023.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024