Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΓρηγόρης Τάσιος (ΠΟΞ): 'Με ψυχραιμία και σωστή στόχευση θα αντιμετωπίσουμε το θέμα του COVID-19'

Γρηγόρης Τάσιος (ΠΟΞ): 'Με ψυχραιμία και σωστή στόχευση θα αντιμετωπίσουμε το θέμα του COVID-19'

Ο κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος του Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, μιλά στο TravelDailyNews για τις επιπτώσεις της επιδημίας του κορονοϊού COVID-19 στον ελληνικό τουρισμό και τη διαχείριση του προβλήματος, αλλά και το ακανθώδες ζήτημα της κατάστασης με τους μετανάστες/πρόσφυγες στα νησιά του Β. Αιγαίου, τον προβληματισμό που υπάρχει με την Οικονομία του Διαμοιρασμού, ενώ τέλος σχολιάζει και τις διαπραγματεύσεις με τους εργαζομένους στον ξενοδοχειακό τομέα.

Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσιος, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το θέμα του COCVID-19 και την Ιταλία, καθώς έχουμε δει ότι έχει πλήξει πολύ τη γειτονική μας χώρα. Ποια είναι η άποψή σας;

– Ένα άλλο διαχρονικό πρόβλημα είναι η κατάσταση στα νησιά του Β. Αιγαίου και η σχέση μας με την Τουρκία. Πώς βλέπετε να εξελίσεται;

– Άλλο ένα ζήτημα είναι αυτό της Οικονομίας του Διαμοιρασμού. Θα ήθελα να μου πείτε πως θα εξελιχθει, τώρα μάλιστα που επίκειται και νέο σχετικό νομοσχέδιο από την Κυβέρνηση.

– Αυτόν τον καιρό είστε σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τα εργασιακά. Θέλετε να πείτε κάποια πράγματα;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024