Τελευταία νέα
HomeΣτήλεςΣυνέντευξηHotelbeds – Nicolas Huss: Πως βρέθηκε η Ελλάδα στην κορυφή των προτιμήσεων
Συνεντεύξεις

Hotelbeds – Nicolas Huss: Πως βρέθηκε η Ελλάδα στην κορυφή των προτιμήσεων

Ο CEO της Hotelbeds Nicolas Huss και ο γενικός εμπορικός διευθυντής Carlos Munoz μίλησαν στο TravelDailyNews International για όλες τις τουριστικές τάσεις, στη μετά – Covid εποχή.

Την Αθήνα επισκέφτηκαν στελέχη της Hotelbeds, στα πλαίσια της τουριστικής συνεργασίας με τον ΕΟΤ. Αφορμή για αυτή την επίσκεψη στάθηκε η κατάταξη της Ελλάδας μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών στην πλατφόρμα της Hotelbeds, καθώς ήδη από το α΄ τρίμηνο του 2023, σημειώνεται αυξημένη αναζήτηση για τους ελληνικούς προορισμούς.

Με αφορμή αυτή τη συνάντηση, ο CEO της Hotelbeds Nicolas Huss και ο γενικός εμπορικός διευθυντής Carlos Munoz βρέθηκαν στην Αθήνα και μίλησαν στο TravelDailyNews International για όλες τις τουριστικές τάσεις, στη μετά – Covid εποχή.

Ο κ. Huss στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάδειξη της Ελλάδας αλλά και στην συνεργασία της εταιρείας με την Wayra, η οποία κατέληξε στην δημιουργία του TravelTech Lab. Στη συνέχεια έκανε λόγω για τα τεχνολογικά trends της βιομηχανίας αλλά και τις επερχόμενες επιπτώσεις αυτών.

Έπειτα ο κ. Munoz αναφέρθηκε στο συνέδριο MarketHub, το οποίο θα διεξάγεται από τις 23 έως τις 31 Μαρτίου, στο Άμστερνταμ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024