Τελευταία νέα
HomeΣτήλεςΣυνέντευξηΗ Χίος ανανεώνει την τουριστική της ταυτότητα
Συνέντευξη

Η Χίος ανανεώνει την τουριστική της ταυτότητα

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού Χίου, Γιώργος Χριστάκης, προωθεί βιώσιμο τουρισμό με νέες πρωτοβουλίες, διεθνείς δράσεις και ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Στη σημερινή συνέντευξη των Τουριστικών Διαλόγων, φιλοξενούμε τον αντιδήμαρχο τουρισμού της Χίου, κύριο Γιώργο Χριστάκη. Ο κύριος Χριστάκης συζητά τις στρατηγικές της νέας δημοτικής αρχής για την προώθηση του τουρισμού στο νησί, τονίζοντας τη σημασία της συνέχειας των επιτυχημένων πρωτοβουλιών του προκατόχου του και την εισαγωγή νέων, μοντέρνων ιδεών. Επιδιώκει να επεκτείνει την τουριστική περίοδο, να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να προωθήσει τη Χίο διεθνώς με στοχευμένες δράσεις, όπως η πρόσφατη παρουσίαση στην Ιταλία. Επιπλέον, αναφέρεται στη σημασία του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς και εργαλείου προώθησης του βιώσιμου τουρισμού. Αναδεικνύει τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης των ντόπιων για την καλύτερη γνώση και προώθηση του νησιού και αναφέρει την επιτυχία διεθνών εκδηλώσεων όπως το τουρνουά βόλεϊ με την Τουρκία. Ο κύριος Χριστάκης εκφράζει την αισιοδοξία του για μια δυναμική τουριστική σεζόν γεμάτη νέες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024