Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΗ κρουαζιέρα προσιτή στις ελληνικές οικογένειες
Συνέντευξη

Η κρουαζιέρα προσιτή στις ελληνικές οικογένειες

Στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και στη Βίκυ Καραντζαβέλου μιλάνε οι ιδρυτές της νεοσύστατης εταιρείας allCruises.gr Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος και Ελένη Τρέσσου, στο πλαίσιο της επίσκεψης στο κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica το οποίο ξεκινάει κρουαζιέρες από τον Πειραιά.

Η νέα εταιρία allcruises.gr ξεκινά στο χώρο της κρουαζιέρας με όραμα να γνωρίσει ο Έλληνας και να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τις διακοπές με κρουαζιερόπλοιο, που ιδίως για μια οικογένεια προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες.

Στον δικτυακό τόπο της εταιρίας, η οποία έχει δημιουργηθεί από τον Μιχάλη Παναγιωτακόπουλο και την Ελένη Τρέσου γνώστες επί σειρά ετών της κρουαζιέρας, ο κάθε τουριστικός πράκτορας μπορεί να βρει τα δρομολόγια των κυριότερων πλοίων που μάλιστα ξεκινούν από τα ελληνικά λιμάνια και προσφέρουν κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου. Φυσικά, υπάρχει Έλληνας συνοδός και όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στα ελληνικά.

Στη συνένξτευξη που ακολοθεί, οι δύο ιδρυτές της allCruises.gr μιλάνε στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται στα ελληνικά νησιά δίνοντας έμφαση και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αφορούν στις οικογένειες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024