Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΛύσανδρος Τσιλίδης (FedHATTA): 'Πολιτεία και φορείς πρέπει να ελιχθούν έξυπνα απέναντι στην κρίση του COVID-19'

Λύσανδρος Τσιλίδης (FedHATTA): 'Πολιτεία και φορείς πρέπει να ελιχθούν έξυπνα απέναντι στην κρίση του COVID-19'

Ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (FedHATTA), μιλά στο TravelDailyNews για το πως έχουν επηρεαστεί τα τουριστιά γραφεία από τις ακυρώσεις κρατήσεων και πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη νέα κρίση με την επιδημία του κορονοϊού.

Στην παρακάτω βιντεοσυνέντευξη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (FedHATTA) κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, απαντά στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται πάρα πολλά για ακυρωτικά λόγω του COVID-19, για προβλήματα με τα ταξιδιωτικά γραφεία… Θέλουμε να ακούσουμε από επίσημα χείλη τι τελικά ισχύει.

– Πώς πιστεύετε ότι η κίνηση του Υπουργείου Τουρισμού να ξεκινήσει νωρίτερα την καμπάνια για την Ελλάδα θα ωφελήσει τα τουριστικά γραφεία και γενικά τον τουρισμό μας;

– Πώς πιστεύετε ότι θα επηρεαστεί φέτος ο τουρισμός στη χώρα μας;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024