Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΟ Ποδηλατικός Τουρισμός ένας από τους άξονες τουριστικής ανάπτυξης του Νομού Ρεθύμνης
Συνεντεύξεις

Ο Ποδηλατικός Τουρισμός ένας από τους άξονες τουριστικής ανάπτυξης του Νομού Ρεθύμνης

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τον Ποδηλατικό Τουρισμό παραχώρησε η κα. Πέπη Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης.

Ο Δήμος Ρεθύμνης έχει οργανωμένα και συστηματικά αναπτύξει μία σειρά υποδομών όπως ποδηλατόδρομους και θέσεις πάρκινγκ ποδηλάτων για την εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των επισκεπτών της πόλης. Παράλληλα, οργανώνει εκδηλώσεις σχετικά με το ποδήλατο τόσο στο πλαίσιο της Βιώσιμης Κινητικότητας όσο και στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Τουρισμού. Χαρακτηριστικά, από το 2022 θεσμοθέτησε την ετήσια διοργάνωση των “Bike Friendly Days”. Στο Δήμο Ρεθύμνης έχει απονεμηθεί από την εταιρεία NATTOUR AMKE το σήμα “Bike Friendly Destination” ως αναγνώριση των υπηρεσιών που παρέχει στους επισκέπτες της πόλης που κινούνται με ποδήλατο.

Για την ανάπτυξη του Ποδηλατικού Τουρισμού στο Ρέθυμνο μιλάει στο TravelDailyNews Greece & Cyprus η κα. Πέπη Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023