Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠώς η Κως έγινε η ποδηλατική Μέκκα και «βουλιάζει» από τουρίστες
Συνεντεύξεις

Πώς η Κως έγινε η ποδηλατική Μέκκα και «βουλιάζει» από τουρίστες

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τον ποδηλατικό τουρισμό παραχώρησε η Σέβη Βλάχου, αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κω.

Η Κως έχει καταφέρει να βρεθεί στους top νησιωτικούς προορισμούς, επενδύοντας στην παράδοση του ποδηλάτου, που απέκτησε κατά τη Βενετοκρατία.

Ειδικότερα, ο δήμος έχει κερδίσει τους λάτρεις του ποδηλάτου, προσφέροντας τους μοναδικές εμπειρικές διακοπές, μέσα από τις διαδρομές του. Μάλιστα ο πολιτισμός των ντόπιων κατοίκων σέβεται ιδιαιτέρως τους ποδηλάτες, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθυμία, όλων των ποδηλατών να επισκεφτούν το νησί.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού της Κω, Σέβη Βλάχου δίνει συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τη συμβολή του ποδηλατικού τουρισμού στην τουριστική σεζόν. Σημειώνεται πως ο δήμος Κω έχει βραβευθεί από την «NATTOUR AMKE» ως “Bike Friendly Destination” για τις υπηρεσίες που παρέχει στους ποδηλάτες τουρίστες.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024