Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠώς η Λέρος κατάφερε να μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη
Συνεντεύξεις

Πώς η Λέρος κατάφερε να μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τον ποδηλατικό τουρισμό παραχώρησε ο Μιχάλης Κόλλιας, δήμαρχος της Λέρου.

Η Λέρος, μέσα από τις πολλές εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει στους επισκέπτες της, έχει καταφέρει να αυξήσει την δημοφιλία της και να ενταχθεί στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Ειδικότερα, εκτός από τον ιστορικό και τον καταδυτικό τουρισμό, το νησί τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί ιδιαίτερα στον ποδηλατικό τουρισμό, δημιουργώντας κατάλληλες διαδρομές και συνθήκες για μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες.

Ο δήμαρχος της Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας δίνει συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και εμμένει στη συμβολή του ποδηλατικού τουρισμού στην τουριστική σεζόν. Σημειώνεται πως ο δήμος της Λέρου έχει βραβευθεί από την «NATTOUR AMKE» ως “Bike Friendly Destination” για τις υπηρεσίες που παρέχει στους ποδηλάτες τουρίστες.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023