Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΠώς ο ποδηλατικός τουρισμός έχει ανοίξει τον δρόμο προς νέες διεθνείς αγορές
Συνεντεύξεις

Πώς ο ποδηλατικός τουρισμός έχει ανοίξει τον δρόμο προς νέες διεθνείς αγορές

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τις εναλλακτικές θεματικές μορφές του τουρισμού παραχώρησε η Μαρία Πάππα, σύμβουλος τουριστικού marketing του δήμου Αριστοτέλη.

Ο δήμος Αριστοτέλη έχει καταφέρει να αυξήσει τις τουριστικές του αγορές, παρέχοντας 18 θεματικές εναλλακτικές μορφές τουρισμού και καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα τουριστικών αναγκών.

Ειδικότερα, έχει εστιάσει στον οδικό και τον ποδηλατικό τουρισμό, οι οποίοι συνεισφέρουν σε μια συνολική εμπειρική διαδρομή μέσα από αρχαιολογικές και γαστρονομικές διαδρομές. Με πακέτο που προσφέρει ο δήμος έχει καταφέρει να «αγγίξει» μεγάλες και διαφορετικές διεθνείς αγορές και να αυξήσει την τουριστική του σεζόν.

Η σύμβουλος τουριστικού marketing του δήμου Αριστοτέλη, Μαρία Πάππα δίνει συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τη συμβολή του ποδηλατικού τουρισμού στην τουριστική σεζόν. Σημειώνεται πως ο δήμος Αριστοτέλη έχει βραβευθεί από την «NATTOUR AMKE» ως “Bike Friendly Destination” για τις υπηρεσίες που παρέχει στους ποδηλάτες τουρίστες.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024