Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΞΕΕ – Αιμιλία Βλάμη: Τι αλλάζει στα Boutique ξενοδοχεία – Ποιες είναι οι προϋποθέσεις πιστοποίησης
Συνεντεύξεις

ΞΕΕ – Αιμιλία Βλάμη: Τι αλλάζει στα Boutique ξενοδοχεία – Ποιες είναι οι προϋποθέσεις πιστοποίησης

Συνέντευξη στο TravelDailyNews Greece & Cyprus για τα Boutique ξενοδοχεία παραχώρησε η Αιμιλία Βλάμη, επιστημονική υπεύθυνη του Σήματος Πιστοποίησης Boutique Hotel, του ΞΕΕ.

Μπορεί πολλά ξενοδοχεία να φέρουν στον τίτλο τους τον όρο «Boutique Hotel», ωστόσο είναι λίγα εκείνα που έχουν πιστοποιηθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Για να λυθούν όλες οι απορίες γύρω από το εν λόγω ζήτημα, η επιστημονική υπεύθυνη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για το σήμα πιστοποίησης Boutique Hotel, Αιμιλία Βλάμη μιλάει στο TravelDailyNews Greece & Cyprus και εξηγεί ποια είναι τα βασικά κριτήρια πιστοποίησης και τα καινούργια trends του κλάδου.

Συγκεκριμένα, αναλύει τους παράγοντες που συνάδουν στην δημιουργία ενός Boutique ξενοδοχείου, σύμφωνα με τους ελληνικούς κανονισμούς, ενώ στέκεται ιδιαιτέρως στα οφέλη που φέρνει η ανάλογη πιστοποίηση από τον ΞΕΕ. Σημειώνεται πως η Αιμιλία Βλάμη πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα αναλυτικό βιβλίο για τα Boutique ξενοδοχεία, το οποίο λύνει όλες τις απορίες των επίδοξων ξενοδόχων.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024