Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyTo Spiegel το έγραψε, αλλά ποιος το είπε;

To Spiegel το έγραψε, αλλά ποιος το είπε;

Ήταν ένα δημοσίευμα 'μια στο καρφί και μια στο πέταλο', αλλά για τον ελληνικό τουρισμό ήταν αρκετά σημαντικό έως και 'ανεβαστικό', μπορεί να πει κανείς. Δεν το έβγαλαν από το κεφάλι τους, όμως οι Γερμανοί editors…

Αναδείχθηκε και αναμεταδόθηκε ως επισήμανση που κάνει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, αλλά αν διαβάσει κανείς προσεκτικότερα το σχετικό άρθρο, θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για σκεπτικό και εκτίμηση που αποδίδεται στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα φέρει τον πρωθυπουργό να επισημαίνει, σε συζήτηση με μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, ότι “αν κρατηθούμε γερά μέχρι και το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε”. Και συνεχίζει με το σχόλιο πως φέτος στην Ελλάδα αναμένεται αριθμός ρεκόρ των τουριστών “και ο Σαμαράς υπολογίζει ότι μια καλή καλοκαιρινή σεζόν θα δώσει ώθηση στην οικονομία”.

Σημειολογική η διαφορά, θα μας πείτε, αλλά και ως τέτοια, έχει και αυτή την ιδιαίτερη σημασία της, όταν διά στόματος πρωθυπουργού, οι ελπίδες για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας επικεντρώνονται στον τουρισμό και στην εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου!

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024