Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΞενοδοχεία: Προσέξτε τις πισίνες σας…

Ξενοδοχεία: Προσέξτε τις πισίνες σας…

Ενισχύεται η πρωτοβουλία 'Ασφάλεια στις Πισίνες' του Γερμανικού Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων (DRV), με συμμετοχή πλέον όλων των μεγάλων tour operators της χώρας. Εθελοντές 'ελεγκτές' σαρώνουν εκατοντάδες ξενοδοχεία στους προορισμούς.

Και ο tour operator Alltours εντάχθηκε στην πρωτοβουλία “Ασφάλεια στις Πισίνες” του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Γερμανίας DRV -του αντίστοιχου ΣΕΤΕ της Γερμανίας- στο πλαίσιο της οποίας εκατοντάδες ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των ειδικά εκπαιδευμένων εθελοντών του προγράμματος και τη θερινή και τη χειμερινή περίοδο.

Μέχρι στιγμής, έχουν ελεγχθεί 450 ξενοδοχεία στην Ισπανία με περίπου 1.800 πισίνες και άλλα 300 ξενοδοχεία στην Τουρκία, με περισσότερες από 1.500 πισίνες.

Αυτήν την περίοδο ελέγχονται 300 ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά και άλλα 128 ξενοδοχεία στην Αίγυπτο.

Δεν είδαμε κάποια αναφορά στην Ελλάδα, αλλά είναι βέβαιο ότι αν δεν έχουν ήδη ελεγχθεί πισίνες σε ελληνικά ξενοδοχεία, τότε αυτό θα γίνει σίγουρα την επόμενη περίοδο.

Στην πρωτοβουλία που υλοποιείται από τον DRV λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που είχαν καταγραφεί σε πισίνες ξενοδοχείων και είχαν προκληθεί και πολλοί θάνατοι παιδιών, συμμετέχουν -αλλά και τη χρηματοδοτούν- όλοι οι μεγάλοι Tour Operators της Γερμανίας.

Οι εθελοντές “ελεγκτες”, εάν εντοπίσουν θέματα ασφαλείας ή ποιότητας στην πισίνα κάποιου ξενοδοχείου, ενημερώνουν άμεσα και το ξενοδοχείο και τον tour operator με τον οποίο συνεργάζεται και εισηγούνται και τρόπους αντιμετώπισης των κενών και των προβλημάτων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024