Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΔιαγωνισμός σκιάχτρου στον Ξενώνα «Θράσσα»

Διαγωνισμός σκιάχτρου στον Ξενώνα «Θράσσα»

Με τον πιο χαρούμενο και πρωτότυπο τρόπο διάλεξε η διεύθυνση του Αγροτουριστικού Ξενώνα Θράσσα στο Τυχερό, να καλωσορίσει την άνοιξη του 2009. Το Σάββατο 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Διαγωνισμός […]

Με τον πιο χαρούμενο και πρωτότυπο τρόπο διάλεξε η διεύθυνση του Αγροτουριστικού Ξενώνα Θράσσα στο Τυχερό, να καλωσορίσει την άνοιξη του<...> 2009. Το Σάββατο 21 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Καλύτερου Σκιάχτρου, βασισμένος σε μία πρωτότυπη για την περιοχή μας ιδέα, που έκανε πράξη η manager του Θράσσα, κα Σοφία Χατζησάββα. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν δεκάδες φίλοι του ξενώνα και του Τυχερού, μικροί, μεγάλοι, γονείς με τα παιδιά τους, παρέες νέων και εφήβων, φροντιστηριακές και σχολικές ομάδες.

Χρησιμοποιώντας διάφορα φυσικά και συνθετικά υλικά, οι μικροί και μεγάλοι σε ηλικία δημιουργοί, κατασκεύασαν, φιλοτέχνησαν και επιμελήθηκαν σε κάθε τους λεπτομέρεια 25 ευφάνταστα σκιάχτρα, τα οποία κοσμούν την όχθη της λίμνης του Τυχερού, δίπλα στον ξενώνα Θράσσα. Η Επιτροπή Αξιολόγησης συγκροτήθηκε από τους Δήμητρα Γκεζερλή, ζωγράφο, Μαρία Τολούδη, συγγραφέα και ιστορικό Τέχνης, και Ντένα Δημούτση, εκπαιδευτικό. Τα έργα που πρώτευσαν ήταν η “Ανακύκλωση” (σκιάχτρο από ανακυκλώσιμα υλικά) της Δώρας, της Ντίνας, του Γιάννη, του Κώστα και της Ρένας από τη Δαδιά (1ο Βραβείο Ενηλίκων) και το “Worzel Gummidge” του Χάρη, του Παντελή, του Παναγιώτη και του Γιώργου από την Αλεξανδρούπολη (1ο Παιδικό Βραβείο). Στην κατηγορία του Παιδικού Βραβείου ισοψήφισαν με το “Worzel Gummidge”, τα έργα “Χαρούμενο Κορίτσι” της Ευαγγελίας Δομακίνη και “Ούρσουλα” του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Δ.Τυχερού, με αποτέλεσμα ο νικητής να αναδειχθεί με κλήρωση μεταξύ των τριών.

Τα βραβεία του διαγωνισμού, ήταν μία προσφορά της κας Χατζησάββα, η οποία καλύπτει για τους ενήλικες διακριθέντες 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ένα από τα ξενοδοχεία “Ρωξάνη” Μαρώνειας Ν.Ροδόπης/ “Εβροθήραμα” Βορείου Έβρου / “Θράσσα” Τυχερού και για τα παιδιά, επιπλέον των διανυκτερεύσεων, βόλτες με άλογα του Ιππικού Ομίλου Τυχερού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024