Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Samana Developers φέρνει τη Μύκονο και τη Σαντορίνη στο Ντουμπάι
Real estate

Η Samana Developers φέρνει τη Μύκονο και τη Σαντορίνη στο Ντουμπάι

  • Samana Myconos
  • Samana Myconos, Podium
  • Samana Myconos, bedroom

Τα Samana Santontini και Samana Mykonos, projet ύψους 81,47 εκατ ευρώ, είναι τα δύο πρώτα πεντάστερα έργα από τα 12 συνολικά που έχουν προγραμματιστεί για φέτος.

Μετά την ανακοίνωση 12 νέων project ακινήτων, η Samana Developers, εταιρεία real estate με έδρα το Ντουμπάι, ξεκίνησε τα δύο πρώτα, ύψους 320 εκατ. AED (περίπου 82 εκατ. ευρώ), project πολυτελών κατοικιών με θέμα τη Σαντορίνη και τη Μύκονο στο Dubai Studio City. Η έμπνευση του σχεδιασμού και του ονόματος των νέων έργων βασίζεται στα δύο δημοφιλή ελληνικά νησιά.

Ο Imran Farooq, διευθύνων σύμβουλος της Samana Developers.

«Υποσχεθήκαμε νέες ιδέες και τις κάναμε πραγματικότητα. Αυτό δεσμευόμαστε κάθε φορά. Ακριβώς όπως η πρωτοποριακή ιδέα της ιδιωτικής πισίνας και του θερέτρου ως lifestyle σε διαμερίσματα κατοικιών, έτσι και τώρα θα δημιουργήσουμε στα νέα project ένα νησιωτικό desig και αίσθηση. Ο COVID-19 μάς ώθησε προς τα σχέδια των νησιών, όπου οι άνθρωποι ζουν σε ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον. Λαμβάνουμε αύξουσα εκθετική ζήτηση για αυτούς τους τύπους ακινήτων, που επικεντρώνονται στην ευημερία των κατοίκων», δήλωσε ο Imran Farooq, διευθύνων σύμβουλος της Samana Developers.

«Στα σχέδια των έργων μας ‘Σαντορίνη’ και ‘Μύκονος’ ενσωματώσαμε τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν καλά για την υγεία, βιώσιμα και επίσης ενεργειακά αποδοτικά. Στο ‘Samana Myconos’ προσθέσαμε πολλά υδάτινα στοιχεία, χώρους πρασίνου και ηλιακούς συλλέκτες για εσωτερική παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον, δημιουργήσαμε έναν τύπο νησιωτικής διαβίωσης, όπου το νερό, ο καθαρός αέρας και η φύτευση θα είναι άφθονα. Η ζωή στο νησί είναι μια νέα ιδέα στα ακίνητα του Ντουμπάι, που αγαπούν οι Ευρωπαίοι αγοραστές και νιώθουν σαν στο σπίτι τους», πρόσθεσε ο Imran Farooq.

Samana Santorini: Κόστος 38,17 εκατ. ευρώ

Το Samana Santorini, αξίας 150 εκατ. AED (περίπου 38,17 εκατ. ευρώ), που εκτείνεται σε πάνω από 18.016 τ.μ., είναι ένα οικιστικό έργο G+4 που βρίσκεται στο Dubai Studio City. Το έργο θα στεγάσει 157 στούντιο, και διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικές πισίνες. Οι χαρακτηριστικές παροχές περιλαμβάνουν εμβληματικά υδάτινα στοιχεία, πισίνα υπερχείλισης, deck πισίνας αναψυχής, πισίνα, παιδική πισίνα, ιδιωτικές πισίνες, σπήλαιο, χώρους πρασίνου, κέντρο ευεξίας, τζακούζι, χαμάμ, παιδική χαρά, υπαίθριο κινηματογράφο, χώρος μπάρμπεκιου, υπηρεσία παρκαδόρου και 27/4 φύλαξη.

Το Samana Santorini βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Dubai Autodrome, το Tilal Al-Ghaf, το Dubai Miracle Garden, το Dubai Butterfly Garden, το GEMS Education, 10 λεπτά μακριά από το Global Village και το IMG World, 15 λεπτά από το Mall of the Emirates, το Burj Al Arab, το Palm Τροχός παρατήρησης Jumeirah και Ain Dubai (Dubai Eye).

Έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί τον Απρίλιο του 2025.

Samana Mykonos: Κόστος 43,26 εκατ. ευρώ

Το Samana Myconos των 170 εκατ. AED (περίπου 43,26 εκατ. ευρώ) είναι το δεύτερο λανσάρισμα στο Dubai Studio City. Το οικιστικό αυτό έργο G+5 εκτείνεται σε πάνω από 18.341 τ.μ., με 198 μονάδες. Διαθέτει πλήθος ανέσεων, από παρκαδόρο έως deck αναψυχής, πισίνε, τζακούζι, ηλιακούς συλλέκτες, θέατρο στον τελευταίο όροφο και ιδιωτικές πισίνες σε όλα τα διαμερίσματα.

Το Samana Myconos έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί τον Ιούλιο του 2025.

«Για να δώσει προστιθέμενη αξία στους επενδυτές, η Samana Developers εισήγαγε μια νέα διευκόλυνση δημιουργίας εισοδήματος για τους αγοραστές των κατοικιών της. Οι αγοραστές μπορούν να μετατρέψουν τα διαμερίσματά τους σε εξοχικές κατοικίες και να τα υπομισθώσουν σε τουρίστες και επισκέπτες. Η διευκόλυνση παρέχει οφέλη και στις δύο πλευρές – ο ιδιοκτήτης σπιτιού αποκτά πρόσθετο εισόδημα. και ο τουρίστας-ενοικιαστής εξοικονόμηση από υπερβολικές χρεώσεις ξενοδοχείων. Αυτή η ιδέα κάνει πάταγο στον τομέα των ακινήτων του Ντουμπάι», κατέληξε ο Imran Farooq.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024