Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕνοικιαζόμεναΝέα συνεργασία στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων – Τα νέα της TravelStaytion
Βραχυχρόνιες Μισθώσεις

Νέα συνεργασία στον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων – Τα νέα της TravelStaytion

Μέσω της συνεργασίας με την Know Your Guest by SUPERHOG, η TravelStaytion θα παρέχει στους property managers μια εργαλειοθήκη προληπτικής διαχείρισης κινδύνου, που θα αποτρεπτικά, εντοπίζοντας επισκέπτες υψηλού κινδύνου.

Η γνωστή εταιρία στον χώρο των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων, Know Your Guest by SUPERHOG, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την TravelStaytion.

Η TravelStaytion είναι μια εταιρεία ενοικίασης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, που επιδιώκει να αναβαθμίσει την αγορά. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει 85.000 ακίνητα σε περισσότερους από 700 προορισμούς παγκοσμίως, τα οποία διαχειρίζονται επαγγελματίες.

Μέσω της συνεργασίας με την Know Your Guest by SUPERHOG, η TravelStaytion θα παρέχει στους property managers μια εργαλειοθήκη προληπτικής διαχείρισης κινδύνου, που θα αποτρεπτικά, εντοπίζοντας επισκέπτες υψηλού κινδύνου.

Με τη νέα συνεργασία αναμένεται να μειωθούν τα κόστη, να δημιουργηθούν νέοι τρόποι εσόδων αλλά και να απομακρυνθεί οποιαδήποτε αβεβαιότητα από πλευράς των διαχειριστών, καθώς θα μειωθεί η έκθεσή τους σε περιττούς κινδύνους.

Ο Humphrey Bowles, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της SUPERHOG, δηλώνει: «Πάντα προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και να καλλιεργήσουμε τη σημασία της διαχείρισης κινδύνου στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης. Και οι δύο εταιρείες είναι ευθυγραμμισμένες στην προσφορά ασφαλών και επαγγελματικών υπηρεσιών. Η νέα μας συνεργασία με την TravelStaytion θα είναι αναπτυξιακή, καθώς μοιραζόμαστε το κιτ εργαλείων διαχείρισης κινδύνου και τις γνώσεις μας σε χιλιάδες επαγγελματικά διαχειριζόμενα ακίνητα».

Ο Ιάσονας Αναστασίνης, διευθύνων σύμβουλος της TravelStaytion, σχολιάζει σχετικά: «Στην TravelStaytion δεσμευόμαστε στη διαρκή υποστήριξη των ενδιαφερόμενων μερών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Μέσω της συνεργασίας μας με τη Know Your Guest, αναβαθμίζουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας και καταφέρνουμε να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν στους διαχειριστές και τους ιδιοκτήτες ακινήτων, συνδέοντάς τους με λύσεις διαχείρισης κινδύνου, σε μια αποστολή να εξυπηρετήσουμε τον ταξιδιώτη».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024