Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΈξι μετάλλια για τους Έλληνες chef στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής Κωνσταντινούπολης
Γαστρονομία

Έξι μετάλλια για τους Έλληνες chef στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής Κωνσταντινούπολης

Με τη συμμετοχή έμπειρων chef από 23 χώρες στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής Κωνσταντινούπολης, τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατέκτησαν συνολικά έξι μετάλλια, 3 αργυρά και 3 χάλκινα.

Έναν ακόμη θρίαμβο σημείωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος, αυτή τη φορά στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής Κωνσταντινούπολης. Στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο TUYAP Exhibition της Κωνσταντινούπολης, με τη συμμετοχή έμπειρων chef από 23 χώρες, τα μέλη της ελληνικής αποστολής κατέκτησαν συνολικά έξι μετάλλια, 3 αργυρά και 3 χάλκινα. Οι chef της Λέσχης άφησαν για άλλη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις για την ελληνική γαστρονομία και απέδειξαν ότι οι ελληνικές γεύσεις μπορούν να κατακτήσουν όλο τον κόσμο.

Οι chef κ.κ. Νικόλαος Αλμπάνης και Αθηνά Γκαμπούρα απέσπασαν από ένα αργυρό μετάλλιο, διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία “ψάρι”, ενώ στην ίδια κατηγορία διακρίθηκαν με χάλκινο μετάλλιο οι chef κ.κ. Δημήτριος Πλουμής και Γεώργιος Ψύλλος. Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “μοντέρνα κουζίνα” απέσπασε ο chef κ. Κωνσταντίνος Γεωργατζάς. Σε ομαδικό επίπεδο η ελληνική αποστολή κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην Team Grand Prix κατηγορία (menu 3 πιάτων με άγνωστα υλικά).
 

Την αποστολή συνόδευαν οι κ.κ. Γεώργιος Μαστροδημήτρης, πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Γκότσης, team manager της ομάδας. Στήριξη παρείχε το μαγειρικό τμήμα του ΙΕΚ Σερρών.

Το Φεστιβάλ διεξήχθη από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2014.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024