Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής
Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας Ολύμπιος Ζευς

7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας “Ολύμπιος Ζευς” ανακοινώνει τον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες και μαθητές του επισιτιστικού κλάδου της Ελλάδας και των Βαλκανικών Χωρών. Ο διαγωνισμός […]

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας “Ολύμπιος Ζευς” ανακοινώνει τον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες και μαθητές του<...> επισιτιστικού κλάδου της Ελλάδας και των Βαλκανικών Χωρών.

Ο διαγωνισμός θα πλαισιωθεί από πλήθος εκδηλώσεων, με στόχο την προσέλκυση του καταναλωτικού κοινού και τη μύηση του στα μυστικά της μαγειρικής και της γαστρονομίας. Χορευτικά, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμός τυριού φέτας, συμπόσιο επιστημών και επαγγελματιών, επιδείξεις μαγειρικής, παρουσιάσεις βιβλίων, Kalimera Breakfast, καλλιτεχνικές δημιουργίες καραμέλας και σοκολάτας, μοριακή κουζίνα με ελληνικά προϊόντα, έκθεση φωτογραφίας, αφιέρωμα στην Κερκυραϊκή κουζίνα, θα συνθέσουν την τριήμερη γιορτή της Γαστρονομίας.

Οι επαγγελματίες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα εκπλήξουν τους παρευρισκόμενους με τις νέες τεχνικές μαγειρικής και τους γευστικούς συνδυασμούς αναμειγνύοντας αρμονικά ελληνικά προϊόντα. Επιστήμονες και επαγγελματίες θα πλαισιώσουν το διαγωνισμό με δράσεις που επιθυμούν να τονώσουν την τουριστική περίοδο.

Οι εκδηλώσεις υποστήριζονται από τον ΕΟΤ, τον ΕΦΕΤ, την ΠΟΕΣΕ, το ΙΔΜΕ και άλλους πολλους φορείς της εστίασης.

Ο 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της 21ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP 2011, στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (περίπτερο 12) στις 11-13 Μαρτίου 2011.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024